NVIDIA App Resmî Olarak Tanıltıldı

Şu an geldi bana NVIDIA App. Bakacağım ne var ne yok?

Nvidia App uygulamasında "Çözünürlük Özelleştir" kısmını bulabilen var mı? Nvidia Denetim masasında olduğu gibi özelleştiremiyorum çözünürlüğü.

Nvidia App uygulamasında "Çözünürlük Özelleştir" kısmını bulabilen var mı? Nvidia Denetim masasında olduğu gibi özelleştiremiyorum çözünürlüğü.
Denetim masasındaki birçok özellik gelmiş NVIDIA App'e ama bir o kadarda gelmeyen özellik mevcut. Hardware Unboxed'ın videosunda denildiğine göre denetim masası zaman içinde güncellemelerle tamamen yerini NVIDIA App'e bırakacakmış.

Şu oyunları nvidia uygulamaları oyunları nasıl optimize ediyor acaba

Çünkü benim gördüğüm oyun ayarlarını en yükseğe almaktan başka bir şey yapmamasıdır. Diğer konuları bilmem ama oyun konusunda tırt.

Denetim masasının kalkması gerekirken düzgün çalışan GeForce Experience'ı kaldırmışlar. Üstelik Nvidia Shield da yok bu APP'te.

Hayırlı uğurlu olsun. Gördüğüm kadarıyla Experience dan daha güzel bir uygulama olmuş ama bazı özelliklerde eksik. Güncellemelerle düzeltilecektir. Eğer emin değilseniz güncellemeyin ama benden demesi. Experience da ki pek çok özellik de gitmiş gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…