Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Yetkin
RTX 3060 Ti ekran kartı aldım dün ve sürücüsünü indirdim sorun yoktu. Ama eski sürüm indirmişim sonra GeForce Experience ile güncelledim ve Denetim Masası gitti Microsoft'tan Control paneli indirdim onda da diyor uyumlu değil masaüstüne sağ tıklayarak uyumlu olanı açabilirsiniz diyor. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücünüzü kaldırıp en güncel sürücüyü manuel olarak indirin:

Bilgisayarı formatlıyıcam bilgisayarda herhangi bir hile programı olmamasına rağmen Valorant kalıcı uzaklastırma vermiş CS'ye de girmeye çalısınca uyarı veriyor 3. parti filan diye neden olduğunu çözemedim daha dün gece oynadım bir şey yoktu şimdi CS bir girdim uyarı veriyor. Bir şeymi indridim acaba diyorum tek indirdiğim şey GeForce experienve başka bir şey de indirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı formatlıyıcam bilgisayarda herhangi bir hile programı olmamasına rağmen Valorant kalıcı uzaklastırma vermiş CS'ye de girmeye çalısınca uyarı veriyor 3. parti filan diye neden olduğunu çözemedim daha dün gece oynadım bir şey yoktu şimdi CS bir girdim uyarı veriyor. Bir şeymi indridim acaba diyorum tek indirdiğim şey GeForce experienve başka bir şey de indirmedim.

Malwarebytes veya Kaspersky indirerek (İkisinin de deneme sürümleri var.) virüs testi yapar mısınız? Ayrıca Experience'ı nereden indirdiniz?

Malwarebytes veya Kaspersky indirerek (ikisinin de deneme sürümleri var.) Virüs testi yapar mısınız? Ayrıca Experience'ı nereden indirdiniz?

Kaspersky var zaten hiçbir sorunu uyarı vermedi gene de bir test yapayım. Experience'ı kendi sitesinden indirdim herhangi bir siteden indirmedim. Tam tarama açtım bakalım açık bırakacağım ben gelene kadar yapar en azından.

Kaspersky var zaten hiçbir sorunu uayarı vermedi gene de bir test yapayım. Experience'ı kendi sitesinden indirdim herhangi bir siteden indirmedim.

Bi' tam tarama yapın. Bir şey çıkmaz ise ilk öncelikle bilgisayarınızı yeniden başlatıp NVIDIA Denetim Masası'nın görünüp görünmediğine bakın. Görünmez ise @Kedicik'in dediği gibi DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden yeniden yükleyin.

Bi' tam tarama yapın. Bir şey çıkmaz ise ilk öncelikle bilgisayarınızı yeniden başlatıp NVIDIA Denetim Masası'nın görünüp görünmediğine bakın. Görünmez ise @Kedicik'in dediği gibi DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden yeniden yükleyin.

Deneyeyim baktım olmadı oyunda da hala hata veriyor gidip formatlıcam mecbur. M.2 SSD alacaktım çok yüksek olmayacak bir şey o yüzden formatlamak istemiyordum ona kurulum yapacağım için fakat mecbur kalacağım galiba.

DDU ile sürücünüzü kaldırıp en güncel sürücüyü manuel olarak indirin:

CS de hile uyarı olayıyla birlikte düzeldi sorunum teşekkürler.

Son düzenleme: