Sıfır kart almak isteyenler için bulunduğu fiyat bandında başka alınabilir model olmadığından dolayı 4060 patladı, parasını hak ediyor mu bence hayır.
Sıfır kart almak isteyenler için bulunduğu fiyat bandında başka alınabilir model olmadığından dolayı 4060 patladı, parasını hak ediyor mu bence hayır.
RTX 4060 gibi berbat bir GPU'yu 300 dolardan satmayi basarabildiler bu formulu RTX 3060'da da yaptilar, ben az da olsa bunun katkisi oldugunu dusunuyorum.Sıfır kart almak isteyenler için bulunduğu fiyat bandında başka alınabilir model olmadığından dolayı 4060 patladı, parasını hak ediyor mu bence hayır.
Maalesef durum tam da böyle.Giris ve orta seviye bu kadar berbatlasmisken rakipleri de kendini gosteremedi, son seri GPU'lar yenilik anlaminda fiyasko bana kalirsa.
GPU piyasasi icin isler kullanici kesmi icin bence pek de iyi gitmiyor.
Su an diger rakiplerin yapabilecegi en iyi sey zaten fiyat skalasini uygun tutmak ki en azindan daha fazla kullanici cekebilsin, ortaya daha iddiali bir urun de koyamiyorsun zaten, koysan bile yine pazar payi alman icin belli sure bu sekil devam etmen gerek.ama o da sadece RTX 3060 seviyesinde rakip olabildi. Nvidia'nın daha üst kartları ile rekabet edebilecek, onlardan daha ucuza kart sunsalardı belki piyasa biraz daha farklı olurdu.