ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Mis gibi değil Okan bey, mis ötesi 365W 65 derece
Mis gibi değil Okan bey, mis ötesi 365W 65 derece
Fanın ekran kartı var O_O
Merhaba.
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi hangisi ve sebepleri neler?
Bu sebepler; fiyat/performans oranını tutturmak, performanslı olmak, banko güzel ürünleri olması, tasarımı, sizin sempati duymanız falan her şey olabilir.
Şahsen benim görünce içimin gittiği model Colorful Vulcan. İkinci el 4070 Ti-s Vulcan bulsam almayı istiyorum da TUF 750B Bronze da 16 pin yok. Yoracak kerata.
Eki Görüntüle 175148
Genel olarak bakarsak ASUS banko güzel ürünler çıkarıyor. RTX 40 larda Colorful'un da eli bayağı güçlüydü de malum... Lansmanın berbat olmasından olsa gerek fazla inceleme çıkmıyor.
MARKA LİSTESİ
ASUS, MSI, Gigabyte / Aorus, PNY, Galax, INNO3D, Colorful, Zotac, Palit / Gainward (Aynı ürün, farklı marka ve skin)
EVGA yı eklemedim çünkü rahmetli oldu. RTX 40 ve sonrası ürünü yok.
İyi Sosyaller.
Şu anki serilerde Palit'te bir şey yok zaten.EVGA. Her zaman favorim olarak kalacak. Şu anda Palitler ilgimi çekiyor.
Palit 30 serisinde iyidi. RTX40 çift fanlı modeli ve İnfinity 3 modeli geldiğinden beridir aynı gözle bakamıyorum. Aşırı kırpıyorlar artık.
Nerf yedi desek yeridir. Biraz daha zorlasa belki daha da bilinen bir firma olurdu. Gamerock hakkinda hicbir şey hatırlamıyorum ama o da aynı kaderi paylaşıyordu sanırım. Şuanda bilinen firmalar dışında zotac, inno, colorful ve galax kaldı düzgün olanPalit 30 serisinde iyidi. RTX40 çift fanlı modeli ve İnfinity 3 modeli geldiğinden beridir aynı gözle bakamıyorum. Aşırı kırpıyorlar artık.