Bu arada o videodaki ekran kartı ayıplı gelmiş olmasın belki de başka kullanıcılar farklı sonuçlar almıştır.
Macun olayı kullanıcıların geri dönüşleri ile ortaya çıktı. Videodaki üründe sorun olduğunu sanmıyorum bu forumda da furmaek sıcaklık değerleri nasıl diye soranlar vardı.
Markalardan koptuysan gerek makale olarak, gerek YT videosu olarak yaptığım rehberler var. Onlradan bir şeyler kafanda oturabilir.

Macun olayı kullanıcıların geri dönüşleri ile ortaya çıktı. Videodaki üründe sorun olduğunu sanmıyorum bu forumda da furmaek sıcaklık değerleri nasıl diye soranlar vardı.
Markalardan koptuysan gerek makale olarak, gerek YT videosu olarak yaptığım rehberler var. Onlradan bir şeyler kafanda oturabilir.
Zaten ilk senin 9000 tier list forumundan duydum bu olayı

Ama çok takmadım
Yani bu tarz sorunları başka kullanıcılar da mı yaşamış? 3000 serisi eagle yapmışlar ozaman.

Zaten ilk senin 9000 tier list forumundan duydum bu olayı

Ama çok takmadım
Yani bu tarz sorunları başka kullanıcılar da mı yaşamış? 3000 serisi eagle yapmışlar ozaman.
3000 Eagle larda ped yerime baklava hamuru kullanmişlardı. Çoğu marka GDDR6X e hazır olmadığından özellikle 3070 Ti da zorttirizort oldu. 9070 XT Gaming OC serisi Eagle gibi oldu katılıyorum.

3000 Eagle larda ped yerime baklava hamuru kullanmişlardı. Çoğu marka GDDR6X e hazır olmadığından özellikle 3070 Ti da zorttirizort oldu. 9070 XT Gaming OC serisi Eagle gibi oldu katılıyorum.
Valla gigabyte model seçmek ustalık ister
Her modeli her nesilde değişiyor

oysa MSI öyle mi

Ventus hep ventus

Her zaman çöptü şimdi de çöp.

2015 de almıştım tasarımı güzel diye hala çok güzel bir kart görünüş olarak, günümüz fan tasarımlarını uygulayıp retro olarak bu modelde çıksa banka hesabım çok kötü şeyler yaşayabilir.

1755616559349.webp