termalmacun

Başarılı
2 hafta sonra güncellerim gibi duruyor.

1776383078455.webp

Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi. 591.86 veya 566.36 iyi şu an.
Senin sistemde öyledir, bende bu sürücüden önceki çok stabildi, 20 oyunda test yaptım. Bu sürücüyü henüz test edemedim, zaten pragmata desteği gelmiş bir tek oyunu oynamayacaksanız güncellemekle uğraşmayın. 566.36 zaten DLSS 4 bile desteklemiyor, onu kullanmanı önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi. 591.86 veya 566.36 iyi şu an.

:D hadi AMD desen tamam AMD bazı şeyleri düzelteceğim derken bazı şeyleri bozuyor. Ama NVIDIA sürücülerinden bahediyoruz en stabilizesi diye bir şey yok en güncelini kurun geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
:D Hadi AMD desen tamam AMD bazı şeyleri düzelteceğim derken bazı şeyleri bozuyor. Ama NVIDIA sürücülerinden bahediyoruz en stabilizesi diye bir şey yok en güncelini kurun geçin.

Kafaya bak :D

Senin sistemde öyledir, bende bu sürücüden önceki çok stabildi, 20 oyunda test yaptım. Bu sürücüyü henüz test edemedim, zaten pragmata desteği gelmiş bir tek oyunu oynamayacaksanız güncellemekle uğraşmayın. 566.36 zaten DLSS 4 bile desteklemiyor, onu kullanmanı önermem.

Senin sistemde öyledir diye bir şey yok. Araştır yeni sürücülerdeki sorunları gör.

Eskisine göre %1 değerler düşük. drop/stutter olmasa da eskisine göre kötü. Ki bunun dışında fan sorunu vs yaşayanlar da vardı.

WHQL paylaşıp geri çekmişlerdi driverı.

Senin sistemde öyledir diye bir şey yok. Araştır yeni sürücülerdeki sorunları gör.

Eskisine göre %1 değerler düşük. drop/stutter olmasa da eskisine göre kötü. Ki bunun dışında fan sorunu vs yaşayanlar da vardı.

Eki Görüntüle 241374

Dostum kendim sorun yaşamıyorum, ne dememi bekliyorsun ki? 20 küsur oyunda test ettim bende değerler daha iyiydi kendi testlerimemi inanacağım senin attığın videoya mı? Milyonlarca NVIDIA kullanıcısı var sorun yaşayanların olasılığını hesaplasan komik bir rakam çıkar ortaya derdin ne yani, kötülemek için yazmışın işte 1 yıl önceki driver kullanmandan belli. Sorun yaşarsam söylerim ilk defa mı görüyon forumda beni, bu forumda driverları benim kadar test eden yok. Driver sorunu ikiye ayrılır diye 50 kere söyledim, sistemsel driver sorunu başkadır kronik driver sorunu başkadır, geçen aylarda yaşanan fan sorunu global kriz yaşattı yani senin benim ve başkasının yaşama olasılığı çok yüksek kritik bir sorundu ve hemen fixlendi.

Attığın videoya da güldüm açıkçası, bu tarz kanallara bakarak mı güncelleme yapıyorsun? Şimdi sana ben video atarım bu videonun 180 derece tersini gösteren, sen bu şekilde driver güncellemeye devam kardeşim sana bir şeyi ispat etmeyeceğim, etsemde bir şey değişmeyecek tecrübe ettim artık. Kafaya bak demiş sanki bir tarafımızdan element uyduruyoruz, adama bak kendisi sorun yaşıyor diye herkes yaşıyor sanıyor.

Ben sana ne dedim mesajda bu sürücüden bir önceki sürücüyü kullandım ve gayet stabildi dedim, önceki sürücü 595.97 numaralı sürücüden bahsediyordum yani, senin attığın linkler kronik sorunlu sürücü, ben bir kere ondan bahsetmedim mesajlarımı iyi oku, gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.

Bana göre competetive FPS oynayan biri her zaman en stabil Driver'ı kurmalıdır sadece FPS odaklı oyunlar oynayıp 4070 Ti ile 566.36 kullanıyorum benim için DLSS 4 olsa ne olur olmasa ne olur kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösteren bir durum yani.