termalmacun
Başarılı
2 hafta sonra güncellerim gibi duruyor.
Senin sistemde öyledir, bende bu sürücüden önceki çok stabildi, 20 oyunda test yaptım. Bu sürücüyü henüz test edemedim, zaten pragmata desteği gelmiş bir tek oyunu oynamayacaksanız güncellemekle uğraşmayın. 566.36 zaten DLSS 4 bile desteklemiyor, onu kullanmanı önermem.Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi. 591.86 veya 566.36 iyi şu an.
Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi. 591.86 veya 566.36 iyi şu an.
Yeni sürücülerde sorun yaşamasam da, eskilerine göre stabil gelmedi. 591.86 veya 566.36 iyi şu an.
Hadi AMD desen tamam AMD bazı şeyleri düzelteceğim derken bazı şeyleri bozuyor. Ama NVIDIA sürücülerinden bahediyoruz en stabilizesi diye bir şey yok en güncelini kurun geçin.
Senin sistemde öyledir, bende bu sürücüden önceki çok stabildi, 20 oyunda test yaptım. Bu sürücüyü henüz test edemedim, zaten pragmata desteği gelmiş bir tek oyunu oynamayacaksanız güncellemekle uğraşmayın. 566.36 zaten DLSS 4 bile desteklemiyor, onu kullanmanı önermem.
Kafaya bak
Senin sistemde öyledir diye bir şey yok. Araştır yeni sürücülerdeki sorunları gör.
Eskisine göre %1 değerler düşük. drop/stutter olmasa da eskisine göre kötü. Ki bunun dışında fan sorunu vs yaşayanlar da vardı.
![]()
NVIDIA’dan WHQL: GeForce Game Ready 595.71 ile Fan Sorunları Giderildi
NVIDIA, kısa süre önce dağıtıma çıkan ancak sorunlar nedeniyle geri çekilen 595.59 sürümünün ardından, hataları düzelten yeni GeForce Game Ready Driver 595.71 WHQL sürümünü yayımladı. 595.71…www.gaming.gen.tr
WHQL paylaşıp geri çekmişlerdi driverı.
Eki Görüntüle 241374
Kafaya bak
Senin sistemde öyledir diye bir şey yok. Araştır yeni sürücülerdeki sorunları gör.
Eskisine göre %1 değerler düşük. drop/stutter olmasa da eskisine göre kötü. Ki bunun dışında fan sorunu vs yaşayanlar da vardı.
![]()
NVIDIA’dan WHQL: GeForce Game Ready 595.71 ile Fan Sorunları Giderildi
NVIDIA, kısa süre önce dağıtıma çıkan ancak sorunlar nedeniyle geri çekilen 595.59 sürümünün ardından, hataları düzelten yeni GeForce Game Ready Driver 595.71 WHQL sürümünü yayımladı. 595.71…www.gaming.gen.tr
WHQL paylaşıp geri çekmişlerdi driverı.