Detaylar
Kim cevapladı?Hobi ve basit robot geliştirme aracı olarak kullanacağım. Sizce alınır mı?
Hocam bunun ekran kartı özelliklerini gerektiren bir iş yapmayacaksanız (yapay zeka geliştirme gibi) o fiyata asla alınmaz. Raspberry Pi falan daha mantıklı olur.
Dreamshox
Yetkin
Hocam bunun ekran kartı özelliklerini gerektiren bir iş yapmayacaksanız (yapay zeka geliştirme gibi) o fiyata asla alınmaz. Raspberry Pi falan daha mantıklı olur.
Hocam Raspberry Pi a bir türlü ısınamadım. Yakın zamanda akrabam Amerika'ya gidecek. Ona aldırabilme imkanım olduğu için düşünmekteyim.
Hocam Raspberry Pi a bir türlü ısınamadım. Yakın zamanda akrabam Amerika'ya gidecek. Ona aldırabilme imkanım olduğu için düşünmekteyim.
Raspberry Pi istemiyorsanız ASUS tinkerboard da olabilir. Jetson orin nano da kötü bir cihaz değildir ama çoğu proje için gereksiz gibi.
Dreamshox
Yetkin
Raspberry Pi istemiyorsanız ASUS tinkerboard da olabilir. Jetson orin nano da kötü bir cihaz değildir ama çoğu proje için gereksiz gibi.
Ben de kararsız kaldım hocam ya bence de gereksiz gibi. Diğer ürünlerin fiyatına bakınca da aradaki fark aşırı fazla değil o yüzden alsam mı diye düşünüyorum. Hazır elimde bir fırsat varken.
Siz bilirsiniz hocam. Bu özel olarak yapay zeka odaklı, Raspberry Pi ve ASUS TinkerBoard daha genel projeler için.Ben de kararsız kaldım hocam ya bence de gereksiz gibi. Diğer ürünlerin fiyatına bakınca da aradaki fark aşırı fazla değil o yüzden alsam mı diye düşünüyorum. Hazır elimde bir fırsat varken.
- Makaleler
- 9
Raspberry Pi almak daha mantıklı.
Dreamshox
Yetkin
Gereksiz pahalı. Bunu alan kişi proje maliyetlerini şişirmek için alıyordur.
Hocam 250 dolarlık bir fiyatı var. Tax Free falan katınca uyguna geliyor.
HDDKullanıyorum
Üstün
Eğer Tesla gibi kendi yapay zekasınsa sahip bir araç falan geliştirmeyeceksen dünyanın en gereksiz yatırımı olur.