christopher moltisanti
Uzman
"Smooth Motion" yeni gördüm test etmek istiyorum fakat bu konu hakkında hiçbir şey bulamadım nasıl açığım ve test edeceğim?
Kartım: RTX 4060.
Hocam şuan için indirmenizin veya açmanızın pek bir anlamı yok. Beta sürümü yayınlandı fakat çok sürmeden geri çekildi. Az çok fikir sahibi olmak istiyorsanız bu videoyu izleyebilirsiniz."Smooth Motion" yeni gördüm test etmek istiyorum fakat bu konu hakkında hiçbir şey bulamadım nasıl açığım ve test edeceğim?
1. NVIDIA 590 ve 590 üzeri bir sürücü kurman gerekiyor. Diğer sürümlerde 4000 serisi için smoot Motion desteği yoktur.
2. sonra NVIDIA App (yeni NVIDIA ayarlar uygulaması yani) üzerinden herhangi bir oyunu seçerek ya da genel sürücü ayarlardan smooth Motion özelliği açabilirsin.
Yani her oyunda çalışabilen bir özellik gibi duruyor ve FPS'i iki kat artırıyor.
Hocam şuan için indirmenizin veya açmanızın pek bir anlamı yok. Beta sürümü yayınlandı fakat çok sürmeden geri çekildi. Az çok fikir sahibi olmak istiyorsanız bu videoyu izleyebilirsiniz."Smooth Motion" yeni gördüm test etmek istiyorum fakat bu konu hakkında hiçbir şey bulamadım nasıl açığım ve test edeceğim?