eddy

Üyecik
Merhaba. Ekran kartım RTX 4070 Super ve güncel, fakat Smooth Motion bende saydam, tıklanmıyor. Genel ayarlar 'kapalı' yazıyor, bir türlü tıklayamıyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: NVIDIA Smooth Motion 4000 Serisi kartlara da geldi.
Şu anda yalnızca NVIDIA RTX 50 Serisi ekran kartlarını desteklemektedir; RTX 40 Serisi için de beta sürücüler aracılığıyla sunulmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleriniz güncel mi RTX 4000 serisine Smooth Motion desteği 581.08 sürümü ile birlikte geldi. Eğer sürücüleriniz güncel değilse en güncel sürücüyü temiz kurulum ile kurup bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar bakın.

Şu anda yalnızca NVIDIA RTX 50 Serisi ekran kartlarını desteklemektedir; RTX 40 Serisi için de beta sürücüler aracılığıyla sunulmaktadır.
581.15 sürücüsü itibarıyla Smooth Motion RTX 4000 serisine resmi olarak eklendi herhangi bir beta Nvidia APP sürümünü veya sürücüsünü kullanmaya gerek yok.

Sürücüleriniz güncel mi RTX 4000 serisine smooth Motion desteği 581.08 sürümü ile birlikte geldi. Eğer sürücüleriniz güncel değilse en güncel sürücüyü temiz kurulum ile kurup bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar bakın.

581.15 sürücüsü itibarıyla smooth Motion RTX 4000 serisine resmi olarak eklendi herhangi bir beta NVIDIA App sürümünü veya sürücüsünü kullanmaya gerek yok.
Evet, en güncel sürümdeyim.

NVIDIA App özelinde bir sorun olduğunu varsayıyorum çünkü attığınız görselde oyna tuşunun altında oyun içi grafik ayarlarını gösteren sekme yok NVIDIA appde bilinen bir sorun bu bazen NVIDIA App oyun içi ve sürücü grafik ayarlarını gösteremeyebiliyor bu sorunu NVIDIA appi yeniden yükleyerek çözmüştüm ama başka bir çözümü var mı bilmiyorum.

Benim 4050 laptopda ve son sürücüde ayarlar böyle gözüküyor:

Ekran görüntüsü 2025-09-08 001849.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-08 001907.webp

NVIDIA App özelinde bir sorun olduğunu varsayıyorum çünkü attığınız görselde oyna tuşunun altında oyun içi grafik ayarlarını gösteren sekme yok NVIDIA appde bilinen bir sorun bu bazen NVIDIA App oyun içi ve sürücü grafik ayarlarını gösteremeyebiliyor bu sorunu NVIDIA appi yeniden yükleyerek çözmüştüm ama başka bir çözümü var mı bilmiyorum.

Benim 4050 laptopda ve son sürücüde ayarlar böyle gözüküyor:

Eki Görüntüle 183132Eki Görüntüle 183131
ayarlarınız bire bir aynı benimkiyle galiba nvidia app i silip tekrar yüklemem gerek olucağını zannetmiyorum ama denemekde fayda var.
teşekkürler vakit ayırdığınız için