591.74 sürümü için konuşmak gerekirse ben sorun yaşamadım. Keşke en sorunsuz sürümün ne olduğunu öğrenebilsem. Sırf DLSS 4.5 var diye güncelleme yaptım ama kullanmadım bile. Sadece Windows 11 ile çok büyük sorun yaratıyordu bazı kullanıcılarda.

Oculus Rift cihazımıza şirket sistemlerinden bağlanamıyor ve yayın veremiyoruz :D
Sebebi belli oldu demek ki, konuyu açtığınız için teşekkür ederim.
Düzeltme: (sorun NVIDIA tarafında değil Oculus tarafındaymış)

5070 Ti kullanıyorum, bende de dün WhatsApp açılırken PC dondu ve GPU driver reset sesi geldi "bip" şeklinde, sonra kendine geldi. 591.74 kuruluydu. Ardından temiz Windows 11 kurulumu yaptım, zaten PC şişmişti bu da bahane oldu. Temiz kurulumdan bu yana iyi çalışıyor PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ekran da kararıyordu ama takılı kalmıyor. Iki saniyeliğine gidip geliyordu. Aynı ekran kartına reset attığımızda olduğu gibi. Muhtemelen bir sorundan dolayı ekran kartı kendini resetliyordur. Reddit ve Nvidia forumunda aynı sorunu yaşayan pek çok kullanıcı paylaşmış. Ben 581.80 kullanmaya devam ediyorum. En azından stabil çalışıyor.

Hepinize teşekkür ederim. Normalde uygulamasının üzerinden driver güncelliyordum. DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapayım, bundan sonra NVIDIA App üzerinden güncelleme yapmam.