Detaylar
Kim cevapladı?Alparow
Uzman
Merhaba, 5070 Ti sahibiyim. Son güncellemeden sonra 2 kez AMD WattMan hatasına benzer ekranın siyah olup takılması hatasına denk geldim. Yaşayan var mı? Yoksa bende mi problem var.
591.74 sürümünden mi bahsediyorsunuz eğer bu sürümse ben herhangi bir problem yaşamadım.
SunseTTime
Uzman
RTX 5060 Ti ile öyle bir sorun yaşamadım. DDU ile silip tekrar kurmayı dene istersen.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
591.74 sürümü için konuşmak gerekirse ben sorun yaşamadım. Keşke en sorunsuz sürümün ne olduğunu öğrenebilsem. Sırf DLSS 4.5 var diye güncelleme yaptım ama kullanmadım bile. Sadece Windows 11 ile çok büyük sorun yaratıyordu bazı kullanıcılarda.
Bir sıkıntı yok DDU kullanmadıysan kullan.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
5070 Ti kullanıyorum, bende de dün WhatsApp açılırken PC dondu ve GPU driver reset sesi geldi "bip" şeklinde, sonra kendine geldi. 591.74 kuruluydu. Ardından temiz Windows 11 kurulumu yaptım, zaten PC şişmişti bu da bahane oldu. Temiz kurulumdan bu yana iyi çalışıyor PC.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Olmaz mı? Bu konuya değinip duruyorum ya: https://techolay.net/sosyal/konu/nvidia-guncel-dizustu-suruculeri-problemli-olabilir.170678/
İnsanlar farkına varsın diye geçici bir süre imzamda bile tutuyorum. Son sürüm NVIDIA sürücüleri kullanmayın.
İnsanlar farkına varsın diye geçici bir süre imzamda bile tutuyorum. Son sürüm NVIDIA sürücüleri kullanmayın.
Benim ekran da kararıyordu ama takılı kalmıyor. Iki saniyeliğine gidip geliyordu. Aynı ekran kartına reset attığımızda olduğu gibi. Muhtemelen bir sorundan dolayı ekran kartı kendini resetliyordur. Reddit ve Nvidia forumunda aynı sorunu yaşayan pek çok kullanıcı paylaşmış. Ben 581.80 kullanmaya devam ediyorum. En azından stabil çalışıyor.