NVIDIA artık yapay zeka şirketi. GPU tarafını saldılar, gelirlerinin büyük bir kısmı data Center'dan geliyor. Çalışanlar desen zengin olmuş. Driver için çalıştıklarını bile sanmıyorum.

IMG_2631.webp

NVIDIA 560 sürücülerinden beri optimizasyonu bozmuş, çıkardıkları kartlar ellerinde kalana kadar anlamazlar bence.

Adamlar seni gram takmıyor dostum. Şirket gelirlerinin neredeyse %85'i yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Alıp almaman hatta 500 tane kart alıp yakman bile onları yine gram ilgilendirmiyor. Ve emin ol çıkardıkları kartların çoğunu bu kullanıcılara gayet güzel satıyorlar :).

Ben sürücülerle alakalı bir sorun yaşamıyorum. Dizüstünde NVIDIA, masaüstünde AMD GPU kullanıcısıyım. İkisi de eşit düzeyde stabil ve sorunsuz ilerliyor benim için.

O kadar AMD'yi gömdük yaşadığımız sorunlardan dolayı. Şimdi @Caner Uncu Nvidia aldığında bilmem ne kartta stuttering konusu açarsa çölde kutup ayısı ile karşılaşan bedevi gibi hissedecek.

Şaka bir yana inanmıyorum Nvidia da sorun olduğunu ilk ürünlerde hata payı daha yüksek olur. Kara propaganda gibi geldi bana.