Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NVIDIA da sorun yaşasan bile donanım kaynaklı sorun yoksa kolayca çözümünü buluyorsun. Ancak AMD ekran kartları donanımsal sorunlu olduğu için atomu parçalasan da çözümü olmuyor. En son RX 6700 ekran kartı kullandım. Yav her oyunda YouTube'da o kadar mikro kekemelik yapıyor ki sinir krizi geçirip kasa monitörü parçalamadığım için şanslı sayılırım.

RTX 5060 Ti 16 GB ve RX 7800 XT arasında öyle muazzam bir fark yok RTX 5060 Ti her anlamda çok daha önde.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA da sorun yaşasan bile donanım kaynaklı sorun yoksa kolayca çözümünü buluyorsun. Ancak AMD ekran kartları donanımsal sorunlu olduğu için atomu parçalasanda çözümü olmuyor. En son RX 6700 ekran kartı kullandım. Yav her oyunda YouTube'da o kadar mikro kekemelik yapıyor ki sinir krizi geçirip kasa monitörü parçalamadığım için şanslı sayılırım.

5060 Ti 16 GB ve 7800 XT arasında öyle muazzam bir fark yok 5060 Ti her anlamda çok daha önde.

Ne anlamda önde mesela? RX 7800XT oyunlarda muazzam şekilde tokatlıyor RTX 5060 Ti'yi. DLSS ve NVIDIA olması hariç ne artısı var?

Ne anlamda önde mesela? RX 7800XT oyunlarda muazzam şekilde tokatlıyor RTX 5060 Ti'yi. DLSS ve NVIDIA olması hariç ne artısı var?

Muazzam bir şekilde. 🤪

Sadece belirli oyunlarda belirgin farkla önde 10-15 FPS için gidip bu kartı alana da ne diyelim.

1. DLSS 4
2. MFG ( AMD gibi sadece rakam artmıyor akıcılıkta artıyor)
3. Ne kadar sorun yaşansa da driver konusunda daha iyi.
4. RT performansı.
5. Oyun harici render performansı da çok daha iyi.

AMD sadece az daha kas gücü.

Muazzam bir şekilde 🤪

Sadece belirli oyunlarda belirgin farkla önde 10-15 FPS için gidip bu kartı alana da ne diyelim.

1.DLSS 4
2.MFG ( AMD gibi sadece rakam artmıyor akıcılıkta artıyor)
3.ne kadar sorun yaşansa da driver konusunda daha iyi.
4.RT performansı.
5.oyun harici render performansı da çok daha iyi.

AMD sadece az daha kas gücü.

Dostum ne kadar konuşsak boş inan ki. Render diyorsun RTX 5060 Ti alan adam render mi yapacak sanki. RT performansı olarak da aman aman bir fark yok. Forza da 40 FPS civarı önde mesela RX 7800XT. DLSS 4 diyorsun AMD tarafında FSR 3 var. DLSS 4 kadar yi olmasa da yine bayağı iyi.

Dostum ne kadar konuşsak boş inan ki. Render diyorsun RTX 5060 Ti alan adam render mi yapacak sanki. RT performansı olarak da aman aman bir fark yok. Forza da 40 FPS civarı önde mesela RX 7800XT. DLSS 4 diyorsun AMD tarafında FSR 3 var. DLSS 4 kadar yi olmasa da yine bayağı iyi.

FSR 3 çamur. 720p oyna daha iyi.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan NVIDIA tercihimdir. AMD git bak bakayım Empanpe ordamıymış.

Hayatım boyunca AMD kart kullanmadım. Çevremdeki birçok insan AMD kartıyla sorun yaşadı. Yeni nesil kartları düzeldi deniliyor ama bilemiyorum artık, yeni nesilde de görebiliyoruz. En son Recep abinin AMD kartı da sorun çıkartmıştı. Şu anda kullandığım RTX 3060 12 GB bana en ufak bir sorun çıkartmadı. Resmen tak-çalıştır mantığında. Mis gibi ❤️

NVIDIA'nın kapitalist yönleri olsa da ben NVIDIA diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.