SSE4.1 veya SSE4.2 desteklemeyen işlemciler aynı zamanda öyle mi? Site ne kadar güvenilir bilmiyorum:

Bildiğim kadarıyla Windows 11 SSE4.1'i zaten zorunlu kılıyordu ilk çıktığından beri, ama artık SSE4.2'yi de zorunlu kılacak.

Bildiğim kadarıyla Windows 11 SSE4.1'i zaten zorunlu kılıyordu ilk çıktığından beri, ama artık SSE4.2'yi de zorunlu kılacak.

Garip, mesela Intel i5-6200U işlemci de hem SSE4.1, hem SSE4.2'yi destekliyor ancak resmi olarak Windows 11 desteği yok. Bu arada Windows 10'da 560.81 güncellemesini yaptım ve sorun yok.

2009'da çıkmış E6300 işlemci SSE4.1 desteklemiyor ama?

1723115781849.webp

Ne yaziyor burada?!
Attigin islemcinin CPU ailesi Wolfdale. Wolfdale islemciler SSE3 ile geliyor.

Eki Görüntüle 72632
Ne yaziyor burada?
Attigin islemcinin CPU ailesi Wolfdale. Wolfdale islemciler SSE3 ile geliyor.

Dostum öncelikle, biraz papatya çayı öneririm.

2006 sonrasi işlemciler destekliyor bunu. Antik işlemciler calistirmayacak dogal olarak.

Burada ne yazmışsın, 2006 ve sonrası işlemciler değil mi? Attığım 2009'da çıkmış işlemcinin SSE4.1 desteği yok ama. O zaman burada biraz daha detaylı bilgi vermen lazımdı. Attığın link önemli değil burada, sen burada "2006 sonrası işlemciler" dedin mi? Dedin, o zaman tamam. Dediğim gibi daha detaylı bilgi vermen lazımdı. Ayrıca attığın görsel de işaretlediğin kısımda "Dual-Core" veya "Celeron" diyor. Benim sana attığım işlemci Pentium değil mi? "Dual-Core Pentium" ibaresi yok işlemci de. Biraz daha aşağı satırlarda sadece "Pentium" yazan bir kısımda var.