Detaylar
Kim cevapladı?Sandwich
Becerikli
Açıkçası riske girmeye değmez diye düşünüyorum.Sorun yaşayan da var yaşamayan da var. Ama çoğunlukla sıkıntılı diyebiliriz. Kendiniz en mantıklı ve doğru sonuç için eski driver'ınızın yedeğini alıp 580 driverlarını deneyebilirsiniz.
Eğer şu anki bilgisayarınızdan memmunsanız tabii ki.
Nvidia ve başka çöp sürücüler. Geçmenizi önermem.
Sandwich
Becerikli
Allah yardımcınız olsun hocam. Cidden son AMD sürücüleri rezil bir şekide çıktı. Recep bey açıklamıştı sanırsam.Eğer şu anki bilgisayarınızdan memmunsanız tabii ki.Bende AMD kullanıcısı olarak hala 2023'ten kalma sürücülerim ile mutluyum.
Birkaç güne Gamescom kapsamında 590 sürücüsü çıkacak, onu bekleyebilirsiniz. 590.xx ile Smooth Motion desteği de gelecek.
Allah yardımcınız olsun hocam. Cidden son AMD sürücüleri rezil bir şekide çıktı. Recep bey açıklamıştı sanırsam.
12 yıllık AMD ekran kartı kullanıcısı olarak şahsen ben bilgisayarlarımdan memmunum.
Allah yardımcınız olsun hocam. Cidden son AMD sürücüleri rezil bir şekide çıktı. Recep bey açıklamıştı sanırsam.
Tüm tanıdıklarım ve kendim sorunsuz kullanıyoruz. Tek gözüme çarpan benim arama çubugu kaybolmustu, görünmezdi restart atınca düzeldi. Sadece böyle bir sorun yaşadım.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-