Al sana taze taze 580 sürücüsü ile ilgili sorun. Konu sahibi, sürücünün sürümünü düşürünce sorunu çözülmüş. 580 serisi sürücülerde sorun var.

Bu nedir arkadaş ya, isminde 580 geçen her şeyde mi sürücü sorunu olur!

RX 580 dersin Wattman sorunları akla gelir.
ARC B580 dersin optimize olmayan ve düzgün desteklenmeyen sürücüler gelir.
NVIDIA 580 serisi sürücü dersin sorunlar ortada.
Sanırım bir tek GTX 580 sağ çıkmış bu durumdan :D

Geçme kardeşim böyle sürücünün Allah belasını versin. Ben RX 580 kullanırken bile hiç sorun yaşamamıştım. Sistem güvenli yükleme menüsüne sanırım takıldı o yüzden açıp kaldıramıyorum. Bir sürücünün sebep olduğu şeye bakar mısınız? 5000 tamam yarı problemli çıktı ama adamlar eski kartlarını da bozarak tarihe kendilerini kazıyacaklar gibi gözüküyor...

Konu 'NVIDIA 580 sürümüne güncelledikten sonra sistemdeki kararsızlıklar ve GPU'nun 1500 derece gözükmesi' https://techolay.net/sosyal/konu/nv...iklar-ve-gpunun-1500-derece-gozukmesi.135501/

GTX 1650 kullanıyorum ve son sürücülerle alakalı ben bir problem yaşamıyorum fakat yeni model NVIDIA ekran kartları kullananlarda çok fazla görüyorum bu sorunu özellikle RTX serisi zaten.

Linux için sunulan 580 sürücüleri birkaç iyileştirmeyle beraber çıktı ama başka sorunlarla neden oldu.
Yanılmıyorsam eski ekran kartlarına verilecek son sürücü bu olacak.
Bu yüzden tabanda biraz değişiklik yapmış olabilirler , bundan dolayı sorunlar yaşanıyor olabilir.
Linux için yayınlanmış olan 580.65.06 ve 580.76.05 sürücüleri kullanıma uygun değil.

Nvidia forumunda yazılanlara göre tekrar yeni bir 580 sürücüsü yayınlanacakmış ve sorunların çözüleceğini iddia ediyorlar.
Şu an Wayland ile 575.64.05 (OPEN) kullanıyorum.

Linux için sunulan 580 sürücüleri birkaç iyileştirmeyle beraber çıktı ama başka sorunlarla neden oldu.
Yanılmıyorsam eski ekran kartlarına verilecek son sürücü bu olacak.
Bu yüzden tabanda biraz değişiklik yapmış olabilirler, bundan dolayı sorunlar yaşanıyor olabilir.
Linux için yayınlanmış olan 580.65.06 ve 580.76.05 sürücüleri kullanıma uygun değil.

NVIDIA forumunda yazılanlara göre tekrar yeni bir 580 sürücüsü yayınlanacakmış ve sorunların çözüleceğini iddia ediyorlar.
Şu an Wayland ile 575.64.05 (open) kullanıyorum.

Hocam ben Fedora kullanıyorum bana hiç Linux üzerinde 580.xx sürücüleri gelmedi sadece Windows'ta yükledim 580.xx'leri.