NVIDIA'nın 580 tabanlı sürücüleri hala sıkıntılı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sandwich
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 556
  • Etiketler Etiketler
    nvidia

Sandwich

Becerikli
NVIDIA'nın 580 tabanlı sürücüleri hala sıkıntılı mı arkadaşlar?

Sorun yaşayan da var yaşamayan da var. Ama çoğunlukla sıkıntılı diyebiliriz. Kendiniz en mantıklı ve doğru sonuç için eski driver'ınızın yedeğini alıp 580 driverlarını deneyebilirsiniz.

Sorun yaşayan da var yaşamayan da var. Ama çoğunlukla sıkıntılı diyebiliriz. Kendiniz en mantıklı ve doğru sonuç için eski driver'ınızın yedeğini alıp 580 driverlarını deneyebilirsiniz.
Açıkçası riske girmeye değmez diye düşünüyorum.

Eğer şu anki bilgisayarınızdan memmunsanız tabii ki. Bende AMD kullanıcısı olarak hala 2023'ten kalma sürücülerim ile mutluyum.
Allah yardımcınız olsun hocam. Cidden son AMD sürücüleri rezil bir şekide çıktı. Recep bey açıklamıştı sanırsam.

Allah yardımcınız olsun hocam. Cidden son AMD sürücüleri rezil bir şekide çıktı. Recep bey açıklamıştı sanırsam.

12 yıllık AMD ekran kartı kullanıcısı olarak şahsen ben bilgisayarlarımdan memmunum. Yani sadece 12 bin TL verdiğim APU işlemcili AMD laptopım ile oynamadığım oyun yapmadığım şey kalmadı. Intel'de böyle bir şeyi yapmam imkansızdı.

Tüm tanıdıklarım ve kendim sorunsuz kullanıyoruz. Tek gözüme çarpan benim arama çubugu kaybolmustu, görünmezdi restart atınca düzeldi. Sadece böyle bir sorun yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…