Bronze PF750 yok. PK750D o. Ekran kartı ve işlemci nedir sizin? Onu söyleyin durumdan kurtarmaya çalışacağım ona göre.

Hocam RTX 3060 Ti ve 11400F.

Onu söyleyin durumdan kurtarmaya çalışacağım ona göre.

Cidden iyice başımı ağrıttı bu olay. Çok iyi olur.

İtopya diyor bronz, arena bilgisayar diyor bronz değil. Sizce en az bronz sertifikası olmayan ürün alınmaz mı?

Hocam RTX 3060 Ti ve 11400F.

Cidden iyice başımı ağrıttı bu olay. Çok iyi olur.

İtopya diyor bronz, arena bilgisayar diyor bronz değil. Sizce en az bronz sertifikası olmayan ürün alınmaz mı?

Şimdi bunlar size 2000 TL vereceklerdi değil mi? Sisteminizdeki bileşenlere de 750W bir güç kaynağı aşırı overkill olur.

Ben diyorum ki parayı alın, eğer verebiliyorsanız 700 TL daha verip şu modele geçin:

Cüzdanınızın avukatlığını yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, haddime değil. Bu modele geçince kaybedeceğiniz 100W'ın size hiçbir eksisi yok ama C750B'den çok daha kaliteli bir model. Aynı kulvarda değiller yani direkt.

+700 TL vererek direkt bunu alabiliyorsanız önerim bunu yapmanız olur. Yoksa gönderilecek olan PF750 daha kalitesiz ve korumaları eksik bir model. Benim önerim bu yani.

Şimdi bunlar size 2000 TL vereceklerdi değil mi? Sisteminizdeki bileşenlere de 750W bir güç kaynağı aşırı overkill olur.

Ben diyorum ki parayı alın, eğer verebiliyorsanız 700 TL daha verip şu modele geçin:

Cüzdanınızın avukatlığını yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, haddime değil. Bu modele geçince kaybedeceğiniz 100Win size hiçbir eksisi yok ama C750B'den çok daha kaliteli bir model. Aynı kulvarda değiller yani direkt.

+700 TL vererek direkt bunu alabiliyorsanız önerim bunu yapmanız olur. Yoksa gönderilecek olan PF750 daha kalitesiz ve korumaları eksik bir model. Benim önerim bu yani.

Hocam ürünü kargoya vermişler. Şimdi geldiğinde geri göndersem falan ne olacak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Bronz değilse hiç mi almayayayım?

Cüzdanınızın avukatlığını yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, haddime değil.

Estağfurullah.

Hocam ürünü kargoya vermişler. Şimdi geldiğinde geri göndersem falan ne olacak bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Bronz değilse hiç mi almayayayım?

Estağfurullah.

Almayın direkt, arayın ve parayı istediğinizi belirtin. Geri gönderirsiniz. Ne saçma iş bu ya.

Hocam son olrarak, çok uğraştırdım kusura bakmayın. Bronz değilse almayacağım, ama bronzsa ne yapmalıyım sizce? Uğraşmaya değer mi?

Estağfurullah. PF750'nin Bronze olup olmadığına bakılmaksızın, C750'den daha kalitesiz ve korumaları eksik bir ünite. PF750'nin Bronze sürümü zaten yok. Olması da önemli değil, direkt daha kalitesiz. İstiyorsanız yarım saat anlatırım neden daha kalitesiz olduğunu.

Estağfurullah. PF750'nin Bronze olup olmadığına bakılmaksızın, C750'den daha kalitesiz ve korumaları eksik bir ünite. PF750'nin Bronze sürümü zaten yok. Olması da önemli değil, direkt daha kalitesiz. İstiyorsanız yarım saat anlatırım neden daha kalitesiz olduğunu.

Hocam kısaca ne kadar fark eder? Mesela bilgisayarda sorun çıkartması değil de 200 TL'lik fatura 300 olacaksa sorun değil yani. 20 gündür bilgisayar yok zaten, bu olaydan sonra iyice sinirimi bozdu bu iş.

Hocam kısaca ne kadar fark eder? Mesela bilgisayarda sorun çıkartması değil de 200 TL'lik fatura 300 olacaksa sorun değil yani. 20 gündür bilgisayar yok zaten, bu olaydan sonra iyice sinirimi bozdu bu iş.

Ondan değil, PSU daha kalitesiz olunca başına bir şey gelme ihtimali daha da artar. PSU olarak düşünmeyin sadece. Bir ürün aldınız, sonra garantiye yolladınız ve size utanmadan daha kalitesizini teklif ediyorlar. Herhangi bir ürün olabilir bu. Kabul eder miydiniz?