Batuhan

Başarılı
Makaleler
1
Merhaba, başlıkta belirttiğim soğutucunun özellikle 2024 modelini arıyorum. V2 diye de geçiyor (RL-KR24E-B2). Bir öncekinin ekranı ufak ve fazla konfügre seçeneği sunmamasına karşın bu daha büyük ekran ve konfügre edebilme imkanı sunuyor. Türkiye'de bulamadım.

Türkiye'de web ve web harici bulabileceğim, getirtebileceğim yer/yerler neresidir?

@Jumbum siz yardımcı olabiliyor musunuz?

ABD menşeili firmalar var takip ediyoruz. Ancak Popüler markaların ürünlerine odaklandığımız için pek fırsat olmuyor. Ancak talepler geliyor notlarımızı alıyoruz.

İstatistik adına, marka model belirtebilirsiniz.

270 USD+KDV gibi bir rakama bir tedarikçimizde olan üründür. 40 gün.

Merhaba tekrardan, RGB olan modeldir değil mi? RGB'siz versiyonu da mevcut. Ve sitenizde ürünü göremedim, bunun için sitenizde ürünü açacaksınız sanırım.

21720 No'lu siparişte bizim. Bilginize :). Bunları aynı zamanda getirtmeye çalışıyorum ona göre bir planlama yapacağım.

Siz getirtemez misiniz? Direkt TL olarak sitenizden ödeme sağlayabilirim yukarıda belirttiğiniz gibi 270USD+KDV ise.
Bizim anlaşmalı tedarikçilerimizde mevcuttur. Bu sebep bilgilendirme yapıldı. Web sitemize 1-2 güne eklenecektir. Takip edip sipariş oluşturabilirsiniz.