10-15K gibi geriye atmalar olur diye tahmin ediyorum. 2 tane fazladan net yapın AYT kimyadan zaten arayı kapatırsınız hatta öne bile geçebilirsiniz. Yüksek bir sıralama genelde şampiyonlar ligi olacağı için obpniz büyük sıkıntı yaratabilir misal 10k yaptıysan bu seni 19kya falan atabilir çünkü genelde o sıralamalarda adamın zaten obpsi de o derece yüksek oluyor. Hedefin 10k falan ise 5-6K yapmaya bak. TYT tekrarlarına devam et AYT'ye iyice odaklan. Sadece matematikden de gitme ayt fenden eksikler varsa oradan da gitmeni öneririm birlikte götürebilirsen.
10-15K iyiymiş hocam. Bu yıl ilk 100K deneyip mezuna bırakıp seneye dereceye oynamayı düşünüyorum şu anlık bakalım neler olacak. Fen'den genel eksik değilde başarısızlık var diyeyim matematikte yapabildiklerimi fende asla yapamıyorum.

Açık lise ortalamana göre OBP hesaplanmıştır.
O kadar kötümüymüş ya açık lise sonuçlarım. Aslında mezun bile olmadım belki sonradan düzelir diye umuyorum azıcık.

OBP en son sınava başvuru yaparken ÖSYM YKS başvuru bölümünde gözüküyordu. Oradan kontrol sağlayabilirsiniz.