Makaleler
1
İyi akşamlar, OBS ile ekran görüntüsünü almış olduğum bir videoda OK işaretleri ile bir not gibi belirli bir alanı nasıl gösterebilirim?

Videoyu rehber amaçlı kendim unutmamak adına hazırlayacağım. Örneğin: Videonun belirli bir dakikasında Camtasia Studio'da örneğin sürükleyip ekranda bir yazı çıkartıyoruz ya, onun gibi belirli bir alanda not gibi çıkarmak istiyorum ama Camtasia Studio kurmadan yapmak istiyorum bunu. Ücretli olduğu için crackli versiyonunu falan kullanmak da istemiyorum, o açıdan soruyorum.

Örnek:

1729102434369.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumun amacı budur hocam. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Siz konu açmaya devam edin ben olmasam bile birçok gönlü güzel arkadaşlarımız var burada.

Hocam bir de bir şey sormak istiyorum. Konu ile bir alakası yok ama bu konuda nasıl bir destek alırım bilemem ama reklam çıkarsam bilen birisi gelir mi acaba?

Hocam bir de bir şey sormak istiyorum. Konu ile bir alakası yok ama bu konuda nasıl bir destek alırım bilemem ama reklam çıkarsam bilen birisi gelir mi acaba?
Freelancer siteleri var çok uygun şekilde işinizi görecek insanlar var. Burada isim veremiyorum. Google'dan minik bri aramayla bulabilirsiniz. "Türk freelancer siteleri" yazsanız malum site en başta görünmesi gerekir. GÜVENLİDİR. Birçok seçeneğiniz var ve bunlar basit şeylerdir. Ücret vermeden derken bu tip ücretli yazılımlar için hafif eğitim de alsanız bu tip hazır binbir çeşit yazı efekti var ve geçişli, animasyonlu şekilde. Bir de her video çektiğiniz kategoriye göre de bunlardan ister satın alırsınız isterseniz ücretsiz olanları kullanabilirsiniz. Güzel olan, görselliğe önem verilen hiçbir şeyin de ücretsiz olabileceğine inanmıyorum. İşin sürekliliği de olsa olmasa da her türlü temel kullanımları öğrenmek gerekir. Bu anlamda da öğrenince her şey ücretsizdir ve inanılmaz zaman istemesinin sebebi de asla temeli oluşturmamaktır. Teknik konular için bu gibi forumlar ve diğer konular için Google derya deniz diyebilirim. Sizin ne kadar zamanınız var ve süreklilik olacak mı? Bu gibi rehber çekmenizin amacı YouTuber olmak olacak mı? Gelir kazanmak mı amacınız?