OCCT'de CPU+RAM test ederken gelen hatalar. Lexar CL28 RAM var, 16+16 tek modül RAM var bir de. 32 GB CL36, şüphelendim; ondan mı oluyor acaba?

Eki Görüntüle 249675

Dosya Ekleri

• OCCT-26515-071743.webp
    OCCT-26515-071743.webp
    137,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
CS bozuk oyun, diğer FPS tabanlılarda çok daha etkisi bariz olur. CS'de ancak o kadar hissedebilmişsindir. 1080p Very Low düz EXPO ve sana ayarlattığım son profili Bench haritasında kıyas et. Belki öyle daha net anlaşılır ama bozuk oyun yani. Net yansıtmıyor verileri.
Valla memnunum ben. Oyunun akışı değişti. Fakat rakamsal bağlamda konuşursak %0.1 low değerim inanılmaz derecede artmadı yani sadece o konuda biraz kafam karışık hocam. Monitörüm 600 hertz olduğu için binde 1 low değerimin en azından yarısı kadar yani 300 falan olmasını istiyordum ama 100 civarında geziniyor maalesef.

Valla memnunum ben. Oyunun akışı değişti. Fakat rakamsal bağlamda konuşursak %0.1 low değerim inanılmaz derecede artmadı yani sadece o konuda biraz kafam karışık hocam. Monitörüm 600 hertz olduğu için binde 1 low değerimin en azından yarısı kadar yani 300 falan olmasını istiyordum ama 100 civarında geziniyor maalesef.

Onu diğer CS oyuncuları ile kıyaslaman lazım. Senin haricinde ayarlattım. @Yakuza @MAH0A CS oynuyorsa %1 değerlere bakın.

Bench haritasında kıyas edin, Control Line 1 deneyin mesela. 0 bırakmak bazen %1 düşürebilir testleri geçse de.

%0.1 valorantta bende 70 civarları idi 160-170lere fırladı. %0.1 mikrostutter demek aslında o kısımdan yana sorunum yok akıcı oynuyorum diyorsan %1 FPS dosyasına geçeceksin demektir.

Monitör hertz mevzusunda %1 fps önemli.

Onu diğer CS oyuncuları ile kıyaslaman lazım. Senin haricinde ayarlattım. @Yakuza @MAH0A CS oynuyorsa %1 değerlere bakın.

Bench haritasında kıyas edin, Control Line 1 deneyin mesela. 0 bırakmak bazen %1 düşürebilir testleri geçse de.
@Krmm benim rehberim var Tuning sonrası ve öncesi. Konuya bakıp detaylı inceleyebilirsiniz.

%0.1 valorantta bende 70 civarları idi 160-170lere fırladı. %0.1 mikrostutter demek aslında o kısımdan yana sorunum yok akıcı oynuyorum diyorsan %1 FPS dosyasına geçeceksin demektir.

Monitör hertz mevzusunda %1 fps önemli.
Evet bende 360Hz var, %1 FPS e göre ayarlayıp 240 a çektim ve saçma gelecek ama şuan daha iyi bir hissiyat veriyor.

@Krmm benim rehberim var Tuning sonrası ve öncesi. Konuya bakıp detaylı inceleyebilirsiniz.

Evet bende 360Hz var, %1 FPS'e göre ayarlayıp 240'a çektim ve saçma gelecek ama şu an daha iyi bir hissiyat veriyor.

Evet bende 360Hz var, %1 FPS'e göre ayarlayıp 240'a çektim ve saçma gelecek ama şu an daha iyi bir hissiyat veriyor.

Doğru yapmışsın, esporcular Max FPS değil stabilite kovalar. Zaten turnuvalarda 240-360Hz genelde kullanılıyor. 500-600 FPS dönemi önümüzdeki dönem zen6-Nova Lake işlemcilerde belli olacak.

Ben de geçeceğim zaten. 9950x3D uv'li profilde temiz kullanıldı diye satılık ilanı görürsünüz. 10950x3D 24 çekirdek çıkar 12 çekirdeğini sadece x3D yapsalar çok bile. 2032'ye kadar işlemci takviyesi yapmayabilirim.
Aynı düşüncedeyiz. R7 10800x3d falan bekliyorum.