Picky

Uzman
Arkadaşlar OCCT programını indirdim, sistem bileşenlerini sırasıyla test etmek istiyorum ancak başlar başlamaz PSU testi hemen duruyor. Ayarlardan önlem olarak 90 dereceye gelince dur seçeneğini açtım. Teste başlar başlamaz anlık sıçrama olduğu için mi bilmiyorum 5. saniyede duruyor. Ne yapmalıyım? İşlemci sıcaklığında mı sorun var acaba? SSE seçip başlatıyorum (başka bir konuda öyle gördüm).

1769872002938.webp
1769872058230.webp

Power testi bulaşma, CPU+RAM yapmıyor Power testi. Cinebench sıcaklıklarını ilet. Sen çipi stokta kullanıyordun sanırım bir de. PBO ayarlarından PBO=Enabled, Curve Optimizer= All Cores -25 verip tekrardan bu testi aç. Stokta kullanma eğer öyleyse. Arctic LF3 mü vardı sende, tam hatırlayamadım. Kule tipi varsa elinde onunla deneyebilirsin Phantom gibi. Arctic'lerde genel olarak sorun vardı ama bir ara bazı sürümlerde, alan çoğu kişide yüksek sıcaklıklar mevcuttu. Sonraki serilerde, üretimlerde belki düzelmiş olabilir. LF3 bazı üretimleri sorunlu. @Picky
Cinebench R23 mü hocam? PBO açmıştık ve All Cores -15 vermiştik. Ayrıca Lian Li HydroShift LCD-C 360 CL var bende. ID Cooling XTS 224 var, onunla bi deneyeceğim.

Cinebench R23 mü hocam? PBO açmıştık ve All Cores -15 vermiştik. Ayrıca Lian Li HydroShift LCD-C 360 CL var bende. ID Cooling XTS 224 var, onunla bi deneyeceğim.

Evet, R23 bakabilirsin. OCCT Power bence hiç girme derim. CPU+RAM yap mesela, o esnada Heaven Benchmark aç ya da 3D Mark Steel Nomad aç. En kötü Furmark aç. Diğer türlü dengesiz abanıyor CPU'ya.

All Cores -25 stabilse öyle kalabilir mesela. Çipe göre değişir.

Boost Clock verme, Auto kalsın. All Cores kısmını -25 deneyebilirsin stabilite testi eşliğinde.