Bugün OCCT'de Power testi yapıyordum yeni aldığım Power Supply için (Corsair RM750e) fakat böyle bir error verdi. Yani böyle bayağı fazla verdi. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Korkmalı mıyım yani? Oyunlarda falan bir sıkıntı da yok.
Bugün OCCT'de Power testi yapıyordum yeni aldığım Power Supply için (Corsair RM750e) fakat böyle bir error verdi. Yani böyle bayağı fazla verdi. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Korkmalı mıyım yani? Oyunlarda falan bir sıkıntı da yok.
Selamlar hocam bugün aynı sorun OCCT Power testinde benim de başıma geldi testin 5. Dakikasında ard arda aynı hatayı yazdı OCCT. GPU Hotspot sıcaklığı 75 dereceyi görmüştü hatayı verdiğinde. Testi durdurup tekrar başlattım bu sefer 5. Dakikada herhangi bir hata vermedi benim de acele evden çıkmam gerektiği için kapattım testi. Bende de oyunlarda vs.. herhangi bir problem yok PSU 6-7 yıllık olduğu için ne durumda olduğunu merak etttiğim için yaptım testi.
Bu hatayla alakalı bir bilgiye ulaşabildiniz mi? Neymiş bu hatanın kaynağı öğrenebildiniz mi?
Ya da @Recep Baltaş üstadım sizin bir fikriniz varsa bizi aydınlatabilir misiniz reddit ya da diğer internet sitelerinde herhangi bir bilgiye ulaşamadım ben.