Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
70 dereceyi geçmemiş gibi duruyor, bence gayet iyi. 7600X kullanıyorum bu testi yapsam muhtemelen 75 dereceyi falan görürdü. 7500F daha az ısınan bir işlemci.
Darth AMD
Başarılı
Hocam bu işlemciye sıvı soğutma falan almam. Zaten boşta 37 derece (OCCT'de gözüken) oyunlarda 50-55.Çok iyi değerler kafanıza hiçbir şey takılmasın hocam sonuç olarak sıvı soğutma değil nede olsa![]()
PC Uzmanı
Başarılı
Vay maşallah gerçekten çok iyi değerler oyunlarda 50-55 dereceler güle güle kullan kral.Hocam bu işlemciye sıvı soğutma falan almam. Zaten boşta 37 derece (OCCT'de gözüken) oyunlarda 50-55.
Darth AMD
Başarılı
Teşekkür ederimVay maşallah gerçekten çok iyi değerler oyunlarda 50-55 dereceler güle güle kullan kral.
Ama ben ağır oyunlar oynamıyorum zaten fan bile devir atmasın diye biostan ayar çektim.
Başlangıç ayarları:
Eki Görüntüle 196350
5. dakika:
Eki Görüntüle 196355
10. dakika:
Eki Görüntüle 196358
15. dakika:
Eki Görüntüle 196359
İşlemci soğutucusu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C (sadece tek fan takılı.)
Sizce sıcaklık değerleri nasıl?
Bence çok iyi değerler, aynı işlemciyle MX-4 macun ve Phantom spirit SE çift fanlı hava soğutmayla Cinebench teslerinde 80-85 veya daha üstü görüyordum. Sıcaklık değerleri çok iyi kısaca.
Darth AMD
Başarılı
Hocam ben RAM boyutlarından dolayı çift fan kullanamıyorum. Kendi işlemcimin de 90W çektiğini düşünürsek MX-4'ü en kısa sürede değiştirin. Buz gibi ve iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, iyi sosyaller.Bence çok iyi değerler, aynı işlemciyle MX-4 macun ve Phantom spirit SE çift fanlı hava soğutmayla Cinebench teslerinde 80-85 veya daha üstü görüyordum. Sıcaklık değerleri çok iyi kısaca.
Hocam ben RAM boyutlarından dolayı çift fan kullanamıyorum. Kendi işlemcimin de 90W çektiğini düşünürsek MX-4'ü en kısa sürede değiştirin. Buz gibi ve iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, iyi sosyaller.
Artık değiştirdim, MSI A13 360mm CoreLiquid sıvı soğutma kullanıyorum 9600X ile daha stabil ve soğuk şükürler olsun ki.