Okula/işe falan gittiğini varsayıyorum. Yoksa arada çık yürü. Sonra göbek oluyor.

Göbek yok. Allah'a şükür ideal kilomun 4-5 kilo altındayım. Sporumu zaten evde yapıp yediklerime dikkat ettiğim için çok sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar ekleyeyim, bunu yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum nedense. Dopamin fulleniyor galiba.

Biraz tuhaf. Evde misafir falan var. Misafir de geliyor. Ama ben hiç hoş geldin bile demiyorum. Salona hiç geçmem yemek hariç. Sadece odamda duruyorum. Sosyalleşme sorunum mu var bilmiyorum ama hep böyleyim. Beni genelde şikayet ederler böyle olduğum için. Ama bilmiyorum.

Keşke biraz dışarı çıkıp hava alsam… veya sosyalleşsem…
Balkonda otur hocam havanı alırsın. Varsa laptop balkona götür, orda oyna.

Ben de böyleydim, insan başkaları tarafından dışlanınca veya kendini farklıymış gibi hissedince içine kapanabiliyor. Bunu aşmanın yolu çok basit, dışarıya bir amaç için çıkmak veya her şeyi boş verip yalnız dolaşmak. Atıyorum bir oyun oynuyorsunuz ama oyunda sürekli yenilenen bir şey bitti, o yenilenene kadar oyunda bomboş gezmek yerine dışarıda gezinip onun dolmasını beklemek olabilir. Veya kulaklıkları takıp dışarıda bir yürüyüş parkında müzik eşliğinde yürümek yine iyi olabilir. Böyle aşırı oturmak kilonuz olsun veya olmasın çoğu sorunu tetikler. Kamburluk, enfeksiyon, kıl dönmesi, asosyallik, psikolojik problemler vb.

Aynı şekilde ben de misafirlere -ya da yeni insanlara- tahammül edemiyorum, ama zorda kaldığımda mecbur konuşup hal hatır soruyorum.

Aynı şekilde ben de misafirlere -ya da yeni insanlara- tahammül edemiyorum, ama zorda kaldığımda mecbur konuşup hal hatır soruyorum.
Misafir diye gelip çocukları eleştirip daha sonra biz cevap verince "ne terbiyesizlik büyüttükleri çocuğa bak" diyen insanların ağzının ortasına yapıştırasım geliyor kusura bakmayın. Misafir gelince ya odamda takılıyorum ya dışarı çıkıyorum ya da eğer konular bana gelirse ağızlarının payını verip geçiyorum, 3.seçenek olursa genelde çok durmadan gidiyorlar tavsiyemdir.

Misafir diye gelip çocukları eleştirip daha sonra biz cevap verince "ne terbiyesizlik büyüttükleri çocuğa bak" diyen insanların ağzının ortasına yapıştırasım geliyor kusura bakmayın. Misafir gelince ya odamda takılıyorum ya dışarı çıkıyorum ya da eğer konular bana gelirse ağızlarının payını verip geçiyorum, 3.seçenek olursa genelde çok durmadan gidiyorlar tavsiyemdir.

Ailem fırça çektiği için öyle bir durumda Ti'ye almak daha iyi olur, hem ailem fark etmiyor hem de daha da zorlarına gidiyor :rofl:

Ailem fırça çektiği için öyle bir durumda Ti'ye almak daha iyi olur, hem ailem fark etmiyor hem de daha da zorlarına gidiyor :rofl:
Benim ailem bana karışmıyor hatta bu gibi durumlarda kendimi savunduğum için gurur duyuyorlar, zaten bağırıp çağırmıyorum. İğneleyici laflar ile karşınızdakini kışkırtıp daha sonra kenara çekilmeniz yeterli :D.

Biraz tuhaf. Evde misafir falan var. Misafir de geliyor. Ama ben hiç hoş geldin bile demiyorum. Salona hiç geçmem yemek hariç. Sadece odamda duruyorum. Sosyalleşme sorunum mu var bilmiyorum ama hep böyleyim. Beni genelde şikayet ederler böyle olduğum için. Ama bilmiyorum.

Keşke biraz dışarı çıkıp hava alsam… veya sosyalleşsem…
Ben de böyleyim.