Detaylar
Kim cevapladı?15-20dk sonra tekrar deneyin bugün benimde başıma geldi bekledikten sonra ödemeyi aldı.63 dolarlık bir sepetim var, ödeme adımında kredi kartı bilgilerimi doldurup "devam et" dediğimde bu hatayı alıyorum. Satın alım yapamıyorum.
Eki Görüntüle 104242
Ayrıca bankanızdan online ödemenin açık olup olmadığını kontrol edin.
Gece
Üstün
Yaklaşık 1 saattir alıyorum hatayı, ara ara deniyorum. Online ödeme açık, her zaman kullandığım kartım.15-20 dakika sonra tekrar deneyin, bugün benim de başıma geldi, bekledikten sonra ödemeyi aldı.
Ayrıca bankanızdan online ödemenin açık olup olmadığını kontrol edin.
İlerleyemiyorum ki oraya kadar. Kart bilgisi girilen ekranda kalıyor.
Başka kartınıza atıp deneyin veya sanal kart oluşturup ödemeyi onunla yapın.Yaklaşık 1 saattir alıyorum hatayı, ara ara deniyorum. Online ödeme açık, her zaman kullandığım kartım.
İlerleyemiyorum ki oraya kadar. Kart bilgisi girilen ekranda kalıyor.
Tarayıcı üzerinden almayı denedin mi? Bazen yoğunluktan dolayı bu hatayı verebiliyor.
Gece
Üstün
Farklı bankalara ait hesap ve kredi kartlarıyla denedim fakat işe yaramadı.Başka kartınıza atıp deneyin veya sanal kart oluşturup ödemeyi onunla yapın.
Tarayıcıdan ve mobil uygulamadan da denedim, sonuç yok.Tarayıcı üzerinden almayı denedin mi? Bazen yoğunluktan dolayı bu hatayı verebiliyor.
Güncelleme: Hiçbir şekilde sonuca varamayınca en son gidip cüzdan kodu satın aldım ve hesaba bakiye olarak girdim. Sepette ödeme yöntemi olarak Steam bakiyemi seçmeme rağmen yine aynı hatayı verdi. İndirim de bitti zaten, yüklediğim bakiye de boş boş duruyor şimdi hesapta.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-