- Makaleler
- 19
Hocam torba bulamayınca ne yapacak...Milleti değil torbayı yumruklayacak. Ben de her sinirlendiğime vurmak istiyorum ama olmuyor işte.
Hocam torba bulamayınca ne yapacak...Milleti değil torbayı yumruklayacak. Ben de her sinirlendiğime vurmak istiyorum ama olmuyor işte.
Eve doğru havalanacak. Ya da bir şişe bira içsin hafiften siniri alır.
Bilimmez hocam bu, bir psikolog çok daha iyi bir seçenek.Eve doğru havalanacak. Ya da bir şişe bira içsin hafiften siniri alır.
Öfke anında ben de ederim. Bence normal. Yani normalde küfür etmem ama biri bana gelip bayağı sataşırsa küfredip dalıyorum direkt. Ama dinlere sövüyorsanız sinir hastasınız bence.
Genel olarak öfkelendiğim zamanlar kendimi kontrol edemediğim için öyle böyle küfürler etmiyorum. Yani duysanız beni çarmıha gerersiniz. O derece kötü insafsız ve acımasız şeyler. Normal ana avrat küfür etmek değil. Ettiğim küfürler yanında iltifat gibi kalır bunlar. Hayır anam babam duyacak diye korkuyorum. Koskoca insanlar beni satanist falan sanıp yüreklerine inecek.
Normal küfür asla kesmiyor. Yani bu küfürü dışarıda bir yerde etsem beni linc eder millet tekme tokat döverler. Aklınıza gelebilecek en yüce şeylerin bile bir anlamı olmuyor öfkelendiğim zamanlar. Tüm değerler için geçerli bu.
Adres vereyim gel hocam mum etmeni bekliyorum.Şöyle sağlam bir dayak yersen bir şey kalmaz. Böyle bu tarz adamları en kötü askerde mum ediyorlar haberin olsun. Kendini sık, zorla bir şey yap söyleme derim yoksa dışarıda birine denk gelirsen vururlar.