5729

Becerikli
Arkadaşlar üniversite 1. Sınıfım. Kötü beslenmekten sıkıldım. Midem bulanıyor her gün. Param çok yok ve pişirme işlemini yapabilecek fırın, ocak gibi eşyalarım da yok. Böyle ucuz, kolay hazırlanabilen ve mide bulandırmadan tok tutabilecek yemek önerileriniz var mı?

Arkadaşlar üniversite 1. sınıfım. Kötü beslenmekten sıkıldım. Midem bulanıyor her gün. Param çok yok ve pişirme işlemini yapabilecek fırın, ocak gibi eşyalarım da yok. Böyle ucuz, kolay hazırlanabilen ve mide bulandırmadan tok tutabilecek yemek önerileriniz var mı?

CarrefourSA'dan hindi tarzı et ürünleri alıp orada ücretsiz pişirtip ekmek arası yiyebilirsin.

Hocam ayıptır söylemesi ocak yok fırın yok, nerede kalıyorsun? Yani onlar olmadan maksimum ketıl ile makarna yaparsın eski öğrenci zamanlarındaki gibi. Yani en azından tek gözlü ocak al da, en azından basit çorba yaparsın yarım ekmekle yersin.

Arkadaşlar üniversite 1. Sınıfım. Kötü beslenmekten sıkıldım. Midem bulanıyor her gün. Param çok yok ve pişirme işlemini yapabilecek fırın, ocak gibi eşyalarım da yok. Böyle ucuz, kolay hazırlanabilen ve mide bulandırmadan tok tutabilecek yemek önerileriniz var mı?
Cenazelere git oradaki yemekler iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ayıptır söylemesi ocak yok fırın yok, nerede kalıyorsun? Yani onlar olmadan maksimum ketıl ile makarna yaparsın eski öğrenci zamanlarındaki gibi. Yani en azından tek gözlü ocak al da, en azından basit çorba yaparsın yarım ekmekle yersin.

Piknik tüpü de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yurtta kalıyorum hocam her öğrenci gibi.

Cümlenin yapısından pisirmeden yapabileceğimiz tarifleri sorduğumu rahatlıkla çıkarabilirsin aslında.

CarrefourSA'dan hindi tarzı et ürünleri alıp orada ücretsiz pişirtip ekmek arası yiyebilirsin.
Öyle bir imkan olduğunu bilmiyordum bir bakarım.

Zeytin, peynir, salam, ton balığı, domates, salatalık, marul vs. gibi malzemeleri alıp kendine sandviç hazırlayabilirsin. Salata yapabilirsin. Pişirmeden yenir.
Olabilir. Daha önce hiç denemedim ama bir bakarım.