Öğütülmüş filtre kahve ve öğütülmüş espresso önerisi

Karaca Coffee Art 2 in 1 makinesi için öğütülmüş filtre kahve ile öğütülmüş espresso kahvesi lazım. Öneri istiyorum.

Taft öneririm. Yüksek kafein kafanızı karıştırmasın öyle acı - ekşi bir tat oluşmuyor. Rahat içimli güzel bir kahve.

Hocam ben bunları niyeyse ayırt edemiyorum ya, baktım baktım çekirdek sandım. Kahvenin çekirdek veya öğütülmüş olduğunu nasıl anlıyoruz İngilizce sorunum da yok aslında.

Hocam aldığım için biliyorum. Bir de zaten Akakçe'den mağazalara giderseniz öğütülmüş yazdığını görürsünüz.

Taft öneririm. Yüksek kafein kafanızı karıştırmasın öyle acı - ekşi bir tat oluşmuyor. Rahat içimli güzel bir kahve.

Taft öyle oturup zevk için içilecek bir kahve değil. Filtre kahveye ilk onunla başladım. Çok kötü bir kokusu var. Tadı da o kadar iyi değil. Spor yapmıyorsanız alınmaz bence.

Çekirdek olarak kahve dünyasınınkini kullanıyorum
Ara ara indirimler geliyor. Mesela birkaç gün önce 3 kilosunu 1400tl ye aldım. Şuan evde 20 kg yedek var. (Ayda ort 2-3kg tüketiyoruz. Philips marka makina.)
Eğer kahve dünyasının espressosunu deneyimleyip, bundan kat ve kat daha iyi bir marka önerecek varsa yeşillendirirse sevinirim. Fiyat önemli değil.

Öğütülmüş filtre için yıllarca Jacobs kullandım. Tadı ortalama üstüydü.

Öğütülmüş kahve almayın. Çekirdek alın ve kendiniz içeceğiniz kadarını öğütüp tüketin. Ertesi gün tekrar öğütün ve tekrar için. Bu en güzel yöntemdir. Her daim en tazesi makbuldür unutmayınız. Öğütülmüş kahvedeki aroma bir haftadan daha kısa zamanda kaybolmaya başlar. Kısaca bayat kahve içmeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…