Sürprizbozan OKB hastalığımdan dolayı hikayeli oyunların online modlarını oynayamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alex Mason
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Alex Mason 1

Yetkin
Merhaba. Şu an 19 yaşındayım. Zengin hikayeli oyunları, çoğu oyuna göre daha çok severim. RDR2, Cyberpunk 2077 gibi. 6 senedir OKB hastasıyım. Antidepresan ve antipsikiyotik kullanıyorum. 6 senedir de psikiyatriste gidiyorum. Ben 14 yaşındayken CoD MW 2019 ve Warzone 1 oynuyordum. Online oynayınca aklıma hikaye modundaki efsanevi anlar geliyordu. Tabii bu karakterler online'da da var; Ghost, Soap vs. ama söylediği kelimeler sınırlı. "Bomba fırlatıyorum." "Temas" vs. Hikaye modunda ise bir şey anlatıyor. Orijinal CoD MW3'ün hikayesini 3 kere bitirdim. Fakat online CoD oynamak pek zevkli gelmiyor. Hikaye modundaki karakterleri özlüyorum. Ama nereye kadar hikayesini oynayacağız.

Bir de internette şöyle bir şey var ya, hikaye modu oyuncuları ve online modu oyuncuları diye. Mesela şimdi de Red Dead Online oynamak istiyorum ve RDR2'nin hikaye modunu 3 kez bitirdim. Fakat Arthur Morgan'ı özlediğim için online modu sıkıcı geliyor. Ama Red Dead Online'da bounty hunter yapmak biraz zevkli, bir de sanki şöyle bir kaygı geliyor. Online oynayınca ezik oluyormuşum gibi hissediyorum. Bir de herkes hikaye de sohbet başlatıyor ya, online'dan bahsedince ezik gibi hissediyorum. Mesela Red Dead Online oynayınca hikayedeki karakterlere ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Bir de genellikle herkes hikaye modundan sohbet eder, konu oradan açılır ya, ben online bahsettiğimde bana ezik derler falan diye kaygılanıyorum. Ama ben dediğim bu tarz hem online hem hikayeli oyunların ilk hikayesini oynuyorum ve bazen hoşuma giderse tekrar oynuyorum.

Bu kaygımı nasıl yenebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…