Şahsen ben her türden oyun oynayan insanlarla takılmayı tercih ederim, yani kültürlü kişilerle. Sadece online oyun oynayan birinde bu kültür çok gelişmemiş oluyor. Sürekli aynı şeyleri yapmak... Sıkıcı.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba arkadaşlar. Oyun vaktinin tamamını sadece tek bir online oyunla geçiren (CS2, Valorant, LoL vb.) Ve başka hiçbir oyun oynamayan oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela benim abilerim oyun vakitlerini sadece CS2 oynayarak geçiriyorlar. Biri en son 7 ay önce hikâyeli bir oyun (The Last of Us Part I'i Remastered) oynamış, onu da belirteyim.
Bu tarz oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Boşa geçmiş bir ömür...
Bu tarz tek oyun oynayan kişiler oyuna bağlanıyor. Kazanınca seviniyorlar kaybedince sinir krizlerine giriyorlar. Oyundaki başka oyuncuların sizi toksiklemesi yetmezmiş gibi bir de kötü oynuyorsunuz, tam çıkacakken arkalanıyorsunuz vs. bunlar da eklenince duvarları yumrukluyorsunuz. Online oyunları sırf bu yüzden bıraktım, sinir etmek üzerine kurulu olması ve boktan takım arkadaşları. Bırak ne halleri varsa görsünler
Ata Tuğkan
Uzman
Bruhistan
Başarılı
Herkesin kendi tercihi kendi eğlencesi ama, her gün 7/24 Valo, LOL, CS oynayıp hiçbir vasfı olmayan, ana bacı düz giden sümüklü veledi zinaları hakkında diyecek olursam, onları Allah'a havale ediyorum. Ben eskiden PUBG, CS 1.6/GO oynayan biriydim fakat bunlar hep aynı şey olunca insan başka bir şey tatmak istiyor bende hikayeli oyunlara geçtim.
Arada sırada Half Life Deathmatch, Minecraft Towny/Bedwars güzel gidiyor.
Son düzenleme: