Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Oyun vaktinin tamamını sadece tek bir online oyunla geçiren (CS2, Valorant, LoL vb.) ve başka hiçbir oyun oynamayan oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela benim abilerim oyun vakitlerini sadece CS2 oynayarak geçiriyorlar. Biri en son 7 ay önce hikâyeli bir oyun (The Last of Us Part II Remastered) oynamış, onu da belirteyim.

Bu tarz oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Oyun vaktinin tamamını sadece tek bir online oyunla geçiren (CS2, Valorant, LoL vb.) Ve başka hiçbir oyun oynamayan oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela benim abilerim oyun vakitlerini sadece CS2 oynayarak geçiriyorlar. Biri en son 7 ay önce hikâyeli bir oyun (The Last of Us Part I'i Remastered) oynamış, onu da belirteyim.

Bu tarz oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz?

O tarz oyunculardan biri benim :D yani sadece tek bir online oyun yok ama hikayeli bir oyun asla oynamıyorum.

O tarz oyunculardan biri benim :D yani sadece tek bir online oyun yok ama hikayeli bir oyun asla oynamıyorum.
Tabii ki sizin tercihiniz fakat bir online oyunu 8000 saat boyunca oynayıp başka hiç oyun oynamayanlara içimden "Boşa harcanmış bir ömür" diyesim geliyor. Bunu size demiyorum bu arada, 8000 saat CS2 oynayıp başka hiçbir oyun oynamayan ve profesyonel oyuncu olmadığı halde rank kasma bağımlısı olmuş oyunculara diyorum. Profesyonel oynamıyorsan boşu boşuna rank kasmaya ne gerek var? Benim gibi sadece haftalık drop alacak kadar oynayıp kapatmak bana daha mantıklı geliyor. İnsanlar rank kasacağım diye kafayı yiyor resmen, anlamıyorum.

O 8000 saatin sadece 1000 saatini hikayeli oyunlarda geçirmiş olsalar bir sürü hikayeli oyun deneyimlemiş ve bitirmiş olacaklar. Ama yok, neymiş hikayeli oyun sevmiyorlarmış.

Yani sarıyor ve hikayeli oyun sevmiyorum en son 10 yıl önce falan Call of Duty 1-2 ve Hitman falan oynamıştım. Valorant çıktı 4 yıl aralıksız oynadım sonra Rus'ta falan geçtim şimdi sıktı oyunlar Cyberpunk aldım ana hikaye bitince yine sıkıldım şimdi tekrar Apex Legends oynuyorum :D

Hikayeli oyun bitirincede ödül vermiyorlar hocam yani zevk alıyorsan bir önemi yok.

Tabii ki sizin tercihiniz fakat bir online oyunu 8000 saat boyunca oynayıp başka hiç oyun oynamayanlara içimden "boşa harcanmış bir ömür" diyesim geliyor. Bunu size demiyorum bu arada, 8000 saat CS2 oynayıp başka hiçbir oyun oynamayan ve profesyonel oyuncu olmadığı halde rank kasma bağımlısı olmuş oyunculara diyorum. Profesyonel oynamıyorsan boşu boşuna rank kasmaya ne gerek var? Benim gibi sadece haftalık drop alacak kadar oynayıp kapatmak bana daha mantıklı geliyor. İnsanlar rank kasacağım diye kafayı yiyor resmen, anlamıyorum.

O 8000 saatin sadece 1000 saatini hikayeli oyunlarda geçirmiş olsalar bir sürü hikayeli oyun deneyimlemiş ve bitirmiş olacaklar. Ama yok, neymiş hikayeli oyun sevmiyorlarmış.

Telefonda wilf rild oynuyorum. PC LoL telefonda wilf rild aynı mantık. 1100 maçım var elimde PC olsa net hikayeli oyun oynarım. RDR 2 bana derin bir yolculuk yaptırmıştı 94 saatte. En azından kendim bir yer edindim oyunda. Bir konuyu oyun üzerinden anlatmak hosuma gidiyor. Ya da dinlemek. LoL oynarken sadece bir şeyleri başardığımı görmek istiyorum. Karşıma gelen adamı ezmek bana güç zehirlenmesi yaşatıyor bundan bayağı bir zevk alıyorum. Ama yenilince sinirden deli oluyorum. Burada biraz olay saçma hal alıyor. Sınırsız döngü gibi. 8000 saat oynamış adamı başından kaldırmak çok zor çünkü bağımlı. Kazanıyorum hissini kaybetmeye dayanamayabilir. Ben istediğim zaman bırakıyor veya başlıyordum. Taki YKS yüzünden eve kapanana kadar.

Tabii ki sizin tercihiniz fakat bir online oyunu 8000 saat boyunca oynayıp başka hiç oyun oynamayanlara içimden "boşa harcanmış bir ömür" diyesim geliyor. Bunu size demiyorum bu arada, 8000 saat CS2 oynayıp başka hiçbir oyun oynamayan ve profesyonel oyuncu olmadığı halde rank kasma bağımlısı olmuş oyunculara diyorum. Profesyonel oynamıyorsan boşu boşuna rank kasmaya ne gerek var? Benim gibi sadece haftalık drop alacak kadar oynayıp kapatmak bana daha mantıklı geliyor. İnsanlar rank kasacağım diye kafayı yiyor resmen, anlamıyorum.

Bende hikayeli oyun sevmiyorum buna bence kimse karışamaz ama 8K CS2 Valorant vs de oynamadım. Yine de bir insanın oyununa karışmamak en doğrusu.