Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Sayın Canik Belediyesi;
Soldaki Bank, sağdaki park. Haberiniz olsun diye diyorum.
Soldaki Bank, sağdaki park. Haberiniz olsun diye diyorum.
Sparrow
Uzman
Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim. Allah devletimizden razı olsun.
Çok masraf olduysa kusura bakmayın. (!)
Buğlemciğim umarım "Bizi bu kadar çok ciddiye aldığınız için..." derken ironi yapmışsındır, gerçek duygu ve düşüncelerin değildir umarım. 
Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim. Allah devletimizden razı olsun.
Adamlar daha napsın nankörlük yapmayın Allah razı olsun hepsinden (!)
Blackraven
Üstün
Okul bahçeleri belediye bünyesinde değildir yani bank koymak zorunda bile değiller. Asıl sorgulanması gereken bence süper güç olmuş dünya devi Türkiye Cumhuriyeti bünyesindeki okulların böyle rezalet bahçelere sahip olması.
Belediyelerin zaten çöp kuyusu olduğu ve her siyasi partinin arpalık olarak kullandığı bir gerçek. Sırf şu izlediğiniz kesitte 2 tane çevre mühendisi 1 şoför 1 temizlik görevlisi ve 2 kişilik kamera ekibi kullanmıştır. Yani toplamda aylık ₺250.000 ödenen bir insan topluluğundan bahsediyorum. Bu videoyu çektikten sonra da hepsi çalışma yerlerine dönmüş ve bugünlük işlerimizi tamamladık diyerek mesai bitimini beklemeye başlamıştır.
Belediyelerin zaten çöp kuyusu olduğu ve her siyasi partinin arpalık olarak kullandığı bir gerçek. Sırf şu izlediğiniz kesitte 2 tane çevre mühendisi 1 şoför 1 temizlik görevlisi ve 2 kişilik kamera ekibi kullanmıştır. Yani toplamda aylık ₺250.000 ödenen bir insan topluluğundan bahsediyorum. Bu videoyu çektikten sonra da hepsi çalışma yerlerine dönmüş ve bugünlük işlerimizi tamamladık diyerek mesai bitimini beklemeye başlamıştır.
Daffy Duck
Üstün
Bu ciddiye almış halleri bir de kızın dediklerine göre.
Daha ne olsun.