Virus calıştı diyorsunuz buna iten etken ne onu soruyorum?
Bence normal değil, farklı oyunlarda da kontrol et. Durum aynı ise sistemi taratmanı, gerekirse format atmanı öneririm. Çünkü 2K çözünürlükte zaten işlem yükü ekran kartına geçiyor ve R5 7500F bu senaryoda tam yükte kullanılacak bir işlemci değil. 9070XT ile ancak i3 10100F falan olması gerekirdi yüzde yüz kullanım için. Ayrıca zaten problem 2K kullanımda bu değerlerde olması 1080p çözünürlükte tam kullanım normal olabilir ama 2K'da normal değil.Arkadaşlar, sistemi yeni yükselttim. Forza Horizon 6'da %100'de görüyorum sürekli işlemciyi, oyunla ilgili bir sorun mu yoksa uyumsuz işlemci ve ekran kartı mı acaba? Oyun ayarları 2K Ekstrem'de.
Eki Görüntüle 255708
2K ayarlar için de normal, endişe edecek bir durum yok.
Sadece Forza'da karşılaştım, diğer oyunlar normal değişken.Bence normal değil, farklı oyunlarda da kontrol et. Durum aynı ise sistemi taratmanı, gerekirse format atmanı öneririm. Çünkü 2K çözünürlükte zaten işlem yükü ekran kartına geçiyor ve R5 7500F bu senaryoda tam yükte kullanılacak bir işlemci değil. 9070XT ile ancak i3 10100F falan olması gerekirdi yüzde yüz kullanım için. Ayrıca zaten problem 2K kullanımda bu değerlerde olması 1080p çözünürlükte tam kullanım normal olabilir ama 2K'da normal değil.
Evet normal değil zaten AMD driverı bir ihtimal oyunun bilinçsizce crack indirilmesi bir ihtimal bakılması gerek.Daha nasıl kanıtlayayım? Buyur. 1080p monitörde 5080 kullanıyorum. İşlemcim de bu. Arkadaşın oyunu crackli diye tahmin ediyorum.
Eki Görüntüle 255738
Evet normal değil zaten AMD driverı bir ihtimal oyunun bilinçsizce crack indirilmesi bir ihtimal bakılması gerek.