Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sivas Filmiymiş. Bing'e sora, sora buldum.
2014 çıkmış. Doğru tarih yazmışım. 
5:59 dakikada geçiyor.
5:59 dakikada geçiyor.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Kuru otlar Üstünde filmi olabilir mi? biraz daha detay verirseniz yardımcı olabilirim.
@Mimar Selim Bey
Konuyu görünce direkt dediğiniz film geldi aklıma.
Konuyu görünce direkt dediğiniz film geldi aklıma.
Mimar Selim Bey
Yetkin
@Mimar Selim Bey
Konuyu görünce direkt bu film geldi aklıma.
Vallahi aklıma başka bir seçenek gelmiyor dizi olabilir mi acaba?
@Mimar Selim Bey
Normalde bu tarz filmler izlemem o yüzden pek fikrim yok ama bu filmi sinemada denk gelince izlemiştim.
Normalde bu tarz filmler izlemem o yüzden pek fikrim yok ama bu filmi sinemada denk gelince izlemiştim.
- Makaleler
- 4
Ben böyle bir sahne hatırlamıyorum filmde. Başta bana da bir Nuri Bilge Ceylan filmi gibi geldi ama buna benzer bir sahne hatırlayamadım.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Ben böyle bir sahne hatırlamıyorum filmde. Başta bana da bir nuri bilge ceylan filmi gibi geldi ama buna benzer bir sahne hatırlayamadım.
Son sahneden kar oynanıyordu belki arkadaş yanlış anlamış olabilir diye düşündüm. Kız hakkında konuşulma ise öğretmen ile kız öğrenci arasındaki bağdan kaynaklı diye düşündüm. Lakin bulmak çok zor.
- Makaleler
- 4
Anladım ama hâlâ bir taş atma sahnesini andıran bir şey gelmedi aklıma.Son sahneden kar oynanıyordu belki arkadaş yanlış anlamış olabilir diye düşündüm.
O öğretmen ile kız arasındaydı işte. Konu sahibi iki çocuktan bahsediyor. Eğer böyleyse başka bir film olacağını düşünüyorum.Kız hakkında konuşulma ise öğretmen ile kız öğrenci arasındaki bağdan kaynaklı diye düşündüm.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Konu sahibi daha fazla detay verirse yorumlamak daha basit olabilir.Anladım ama hâlâ bir taş atma sahnesini andıran bir şey gelmedi aklıma.
O öğretmen ile kız arasındaydı işte. Konu sahibi iki çocuktan bahsediyor. Eğer böyleyse başka bir film olacağını düşünüyorum.
Vaper06
Uzman
Kusura bakmayın afk kaldım bir süre. İki çocuk konuşuyordu sınıf başkanı ben olacağım falan oyu bana verin falan diye böyle size diyeyim Doğu bölgesi filmleri Erzurum gibi Van gibi köylük yerler gibi. Ayriyetten 2010 - 2014 tarihleri arası gibi.Konu sahibi daha fazla detay verirse yorumlamak daha basit olabilir.