Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vaper06

Uzman
Denk geldiğim bir sahnesinde iki tane çocuk aralarında diyaloğ geçiyordu ama tam hatırlamıyorum, hatırladığım kadarıyla söyleyeyim: Sınıftaki kız hakkında falan konuşuyorlardı falan sonra taş atıyorlardı birbirlerine.

Çözüm
Sivas Filmiymiş. Bing'e sora, sora buldum. :) 2014 çıkmış. Doğru tarih yazmışım. :)
5:59 dakikada geçiyor.
Ben böyle bir sahne hatırlamıyorum filmde. Başta bana da bir nuri bilge ceylan filmi gibi geldi ama buna benzer bir sahne hatırlayamadım.

Son sahneden kar oynanıyordu belki arkadaş yanlış anlamış olabilir diye düşündüm. Kız hakkında konuşulma ise öğretmen ile kız öğrenci arasındaki bağdan kaynaklı diye düşündüm. Lakin bulmak çok zor.

Son sahneden kar oynanıyordu belki arkadaş yanlış anlamış olabilir diye düşündüm.
Anladım ama hâlâ bir taş atma sahnesini andıran bir şey gelmedi aklıma.
Kız hakkında konuşulma ise öğretmen ile kız öğrenci arasındaki bağdan kaynaklı diye düşündüm.
O öğretmen ile kız arasındaydı işte. Konu sahibi iki çocuktan bahsediyor. Eğer böyleyse başka bir film olacağını düşünüyorum.

Anladım ama hâlâ bir taş atma sahnesini andıran bir şey gelmedi aklıma.

O öğretmen ile kız arasındaydı işte. Konu sahibi iki çocuktan bahsediyor. Eğer böyleyse başka bir film olacağını düşünüyorum.
Konu sahibi daha fazla detay verirse yorumlamak daha basit olabilir.

Konu sahibi daha fazla detay verirse yorumlamak daha basit olabilir.
Kusura bakmayın afk kaldım bir süre. İki çocuk konuşuyordu sınıf başkanı ben olacağım falan oyu bana verin falan diye böyle size diyeyim Doğu bölgesi filmleri Erzurum gibi Van gibi köylük yerler gibi. Ayriyetten 2010 - 2014 tarihleri arası gibi.