Xi4lben

Uzman
Merhaba arkadaşlar. 12. sınıfa gidiyorum ve okula birazcık uzak olmamdan kaynaklı motorla gidiyorum. Bildiğiniz üzere haftanın 2 günü okula gidiyoruz stajdan kaynaklı ve benim ilk günüm bugündü normalde motorumu okulun kenarına koyuyorum, kamera var ve içim rahat diye. Bugün gittiğimde ise okula artık öğrenci tarafından hiçbir motosiklet alınmayacağını söylediler önümü keserek. Ben de güvenmediğimden geri geldim. Maalesef dönem sonu değil devamsızlığım 9,5 gündeydi. Bugünü saymadan okulumun lokasyonu tehlikeli ve güvensiz bir yerde olduğu için dışarı koymayı da istemiyorum (çalınma ve zarar görmesini engellemek için). Ne yapabilirim? Akıl verirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte hocam bunu gidip müdüre, müdür yardımcılarına anlatmak lazım (anlarlar mı derseniz; zannetmem).

Olay ne kadar alan kapladığı değil olay sorumluluğu almak ve açık kapı bırakmak. Bugün sana izin verirlerse yarın başkasına vermek zorunda kalırlar sonrasında ise başkasına bir süre sonra bir bakmışsın 200 tane motor, scooter ve benzeri araç okulun bahçesinde bulunuyor. Hadi bunu bir yana koyalım sen motorunu park ettin. Yarın öbür gün senin görmediğin bir anda başka bir öğrenci kasten ya da kasıt dışı motorunu çizdiği zaman okul yönetiminin başını yok kamera kayıtlarına bakalım yok öyle yapalım yok böyle yapalım diye ağrıtacaksınız. Belki motoru arkadaşlarınızın ısrarına dayanamayarak ehliyetsiz birisinin kullanmasına izin vereceksiniz, okuldan çıkarken başkasına vuracaksınız. Böyle saymaya devam edebilirim. Kısaca okul yönetimi başlarının ağrıma ihtimali olan şeyleri düşününce bu tür yasaklar koyabilir. Yine de şansınızı deneyin.