cemcet_660

Gelişen
Arkadaşlar selam,

Konya'da devlet okulunda okuyorum. Cidden 4 senedir bu insanlarla günde 7 saat geçirmekten bıktım. 40 kişiden sadece 2 ya da 3'ünü seviyorum. Ama sınıfımın bir kere ortamlarına girmeye çalıştım dışlanıp tekrar geri döndüm. Şu an yalnız başıma mutluyum fakat teneffüslerde bile beni rahat bırakmıyorlar. Sırada uyurken yanıma geliyorlar saçma sapan şeyler diyorlar, seslenip duruyorlar. Akran zorbalığına çok kez uğradım. Rehberliğe bile gittim. Sonuç ise hiçbir şey. Bir kere daha rehberliğe gitmeye düşünüyorum fakat yararı olur mu bilmiyorum.

Onlardan kurtulmama sadece 4.5 ay kaldı fakat sanki 4 yıl var mış gibi hissediyorum. Bildiğiniz gibi yarın okul var ve yine tedirginim. Sınıfın kapısına bile girmek istemiyorum. Sınıfta bu arada sadece bana bulaşmıyorlar birbirlerini yiyorlar, birbirlerine küfür ediyorlar. Artık cidden küfür duymaktan ve boş insanlardan bıktım. Bir de önümde Haziran'da gireceğim lisemi belirleyecek bir sınav var, denemelerim güzel geliyor fakat önümdeki sınavımdan çok bunları takıyorum. Bana bulaşanlar da böyle ortaokulda belge bile alamayan, LGS'ye hiç çalışmayan insanlar. Bir de sınıfta zekiyim diye geziyorlar. Ben ise iyi bir liseye gidip iyi bir ortam kurmayı hedefliyorum.

Bu sene yazılılarım da iyi geçti. Ama böyle beni destekleyecek hatta beraber LGS'ye çalışacağımız insanlar yerine salak ve tembel insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorum. Bunlar yüzünden bazen sınavı kazanamayacağımı düşünüyorum. Hem önümdeki sınavla hem bunlarla uğraşmaktan bıktım artık. Liseye geçsem bile bunlar bende travma kalacağı için her ortama girdiğimde bu anılarımı hatırlayacağım. Sınıfta tek başımayım. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral bu kaçıncı konu oldu ya? Kendini şartlıyorsun gibime geliyor LGS'yi onlar yüzünden kazanamayacağım dediğinde. Tam olarak ne diyorlar mesela? Seni bu kadar etkileyen bir şey ise direkt müdüre gitmelisin aileni de yanına alarak. Artık son ayların idare etmeye çalış müdürde bir şey demez ise.

Ailene söyle okula gidip müdürle falan konuşsunlar. Müdür bir şey yapmazsa mezun olunca CİMER'e şikayet edersin.

Son düzenleyen: Moderatör: