Okulda en kötü sınıfa düşmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 42
  • Etiketler Etiketler
    kötü

tumu 21

Üstün
Yer
Antalya
Arkadaşlar, iyi geceler öncelikle. Bu konuyu birileriyle konuşabilmek için açıyorum çünkü tek başıma kafayı yemek üzereyim.
Nitelikli sayılabilecek bir okulda okuyorum, %8 ile alıyordu, artık ne kadar nitelikli diyebilirsek. Sınıflar her sene seviyeye göre belirleniyor. 9'da karma idi, sadece devamı böyle geldi. 10. sınıfta en yüksek sınıf olan A, 11'de ortanca olan C ve 12'de yani bu sene de en kötü sınıf olan D'deyim. Buradakilerin çoğu da samimi arkadaşım, arkadaşım oldukları için zaten çekimserim. Kalanları da sıkıntılı tipler zaten, pek alakam yok onlarla. Olmamasını da diliyorum. Her neyse, bu sene YKS senesi. Doğal olarak okulu da değerlendirmem, ders çalışmam gerekiyor. Ama ben bu ortamda nasıl ders çalışacağım aklım almıyor. Geçmiş 2 seneye bakınca en sorunlu sınıfa düştüm, üstüne %70'inin samimi arkadaşım olması cabası. Gerçekten iyi bir derece hedefliyorum ve okul gibi günümün 8 saatinin geçeceği bir yerde bu sınıfa düştüğüm için kendimden de utanıyorum. Bu arada 0.5 puanla falan kaçırdım C sınıfını, o daha da uzuyor beni.
Bu konuyu öyle iç dökmek için açtım, nasıl daha iyi çalışabileceğime dair veya genel olarak fikirlerinizi de iletebilirsiniz. İyi geceler tekrardan.

Arkadaşım dediklerin ve sınıfın geri kalanı seni geriye çekecekse sınıftan kendini soyutla. En arkaya/en öne geç, al bi' MP3 Player, tak kulaklığını hoca da izin veriyorsa çalış. Öğle arası ve teneffüsleri de bu şekilde çalışabilirsin. MP3 sayesinde milletin sesinden de rahatsız olmazsın. Çizgini dönemin başından çek eğer gerçekten istikrarlı şekilde çalışacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…