Okulda sürekli bana küfür ediliyor ve vuruluyor, hocalarım umursamıyor

Alparow

Uzman
Dediğim gibi öğretmenler diyelim umursamıyor ancak bu durumdan şikayetçiyim. Ne yapabilirim? İlçe milli eğitim müdürü ilgilenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi öğretmenler diyelim umursamıyor ancak bu durumdan şikayetçiyim. Ne yapabilirim? İlçe milli eğitim müdürü ilgilenir mi?
Kolların ve bacakların açık kıyafet giy. Sonra sana vurunca darp izini al. Kimlik tespiti zaten çıkar. Ayrıca bunu öğretmenim görerek yapıyorlar de. Kısacası öğretmenin sorunu olmayan bu şeyi öğretmenin sorunu haline getir.

Direkt CİMER'den şikayet oluşturabilirsin. Hocalarından daha fazla hassasiyet istediğini bildir. CİMER'den yapacağın her başvuru dikkate alınır.

İfadeler: 588
CİMER’e yaz, okula müfettişler gelir ve okul idaresini iyisinden fırçalarlar. Şikayet konularında öğrencilerin şikayetleri önemsenir. Ayrıca vücudunun bir yerinde iz çıktıysa darp raporu alabilirsin.

İfadeler: HFO
Darp raporu alıp adlî kolluk (polis ve jandarma) vasıtasıyla veya savcılığa doğrudan müracaat etmek suretiyle şikâyette bulunabilirsiniz. Ayriyeten savcılığa yönetmelik [164. maddenin 2. fıkrasının (okuldan kısa süreli uzaklaştırma gerektiren suçlar) (ı) bendi] kapsamında disiplin cezası olarak düzenlenmesine rağmen herhangi bir işlem gerçekleştirmeyen öğretmen ve okul idarecileri hakkında TCK m.257/2 (görevi ihmal) kapsamında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

İşe adli boyut kazandırırsan bir daha uzaktan bile bakamazlar sana, psikolojini daha da fazla etkilesin istemiyorsan bir an önce Cimer'e kanıtların ile birlikte (kolunda, başındaki morlukların fotoğrafı vs.) temiz bir dille başvur. Başvurunda hocaların umurunda olmadığını da açıkça belirt. Sonrada seyret. Geçmiş olsun kardeşim.

Bu devirde öğrenci her türlü haklı oluyor. Olay öğretmene intikal ettiğinde öğretmen sorumluluk alıp bir disiplin uygulaması yaptığında kabak öğretmenin başına patlıyor öğrenciye hiçbir ceza vs olmuyor o yüzden öğretmen de yesinler birbirlerini sonra gitsinler birbirlerinden şikayetçi olsunlar modunda takılıyor. Ben olsam ben de öyle yaparım günümüzde ne okulda ne sokakta hiçbir şeye iyi niyetle müdahil olmayacaksın ne halleri varsa görsünler diyeceksin. Yetkililerin yasalarda çözüm üretmediği konuları alt düzey memurlar çözemez o yüzden de karışmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…