Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Kolların ve bacakların açık kıyafet giy. Sonra sana vurunca darp izini al. Kimlik tespiti zaten çıkar. Ayrıca bunu öğretmenim görerek yapıyorlar de. Kısacası öğretmenin sorunu olmayan bu şeyi öğretmenin sorunu haline getir.Dediğim gibi öğretmenler diyelim umursamıyor ancak bu durumdan şikayetçiyim. Ne yapabilirim? İlçe milli eğitim müdürü ilgilenir mi?
İlkay Demir
Uzman
Direkt CİMER'den şikayet oluşturabilirsin. Hocalarından daha fazla hassasiyet istediğini bildir. CİMER'den yapacağın her başvuru dikkate alınır.
Yazık gencligin şu cektigi durumlara bak.
CİMER’e yaz, okula müfettişler gelir ve okul idaresini iyisinden fırçalarlar. Şikayet konularında öğrencilerin şikayetleri önemsenir. Ayrıca vücudunun bir yerinde iz çıktıysa darp raporu alabilirsin.Dediğim gibi öğretmenler diyelim umursamıyor ancak bu durumdan şikayetçiyim. Ne yapabilirim? İlçe milli eğitim müdürü ilgilenir mi?
Darp raporu alıp adlî kolluk (polis ve jandarma) vasıtasıyla veya savcılığa doğrudan müracaat etmek suretiyle şikâyette bulunabilirsiniz. Ayriyeten savcılığa yönetmelik [164. maddenin 2. fıkrasının (okuldan kısa süreli uzaklaştırma gerektiren suçlar) (ı) bendi] kapsamında disiplin cezası olarak düzenlenmesine rağmen herhangi bir işlem gerçekleştirmeyen öğretmen ve okul idarecileri hakkında TCK m.257/2 (görevi ihmal) kapsamında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.Dediğim gibi öğretmenler diyelim umursamıyor ancak bu durumdan şikayetçiyim. Ne yapabilirim? İlçe milli eğitim müdürü ilgilenir mi?
Pısarsan daha çok vururlar az sesini çıkart, ailen nasıl yetiştirdi bilmiyorum ama bu ülkede pısanın ekmeğini elinden alırlar.
Canepe
Uzman
İşe adli boyut kazandırırsan bir daha uzaktan bile bakamazlar sana, psikolojini daha da fazla etkilesin istemiyorsan bir an önce Cimer'e kanıtların ile birlikte (kolunda, başındaki morlukların fotoğrafı vs.) temiz bir dille başvur. Başvurunda hocaların umurunda olmadığını da açıkça belirt. Sonrada seyret. Geçmiş olsun kardeşim.
francisco77
Uzman
Bu devirde öğrenci her türlü haklı oluyor. Olay öğretmene intikal ettiğinde öğretmen sorumluluk alıp bir disiplin uygulaması yaptığında kabak öğretmenin başına patlıyor öğrenciye hiçbir ceza vs olmuyor o yüzden öğretmen de yesinler birbirlerini sonra gitsinler birbirlerinden şikayetçi olsunlar modunda takılıyor. Ben olsam ben de öyle yaparım günümüzde ne okulda ne sokakta hiçbir şeye iyi niyetle müdahil olmayacaksın ne halleri varsa görsünler diyeceksin. Yetkililerin yasalarda çözüm üretmediği konuları alt düzey memurlar çözemez o yüzden de karışmayacaksın.
Yeni konular
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-