Yıllar boyunca hatırlanacaksın. Sınıftakiler 30 yaşına geldiklerinde bile xxx kişisi vardı, çekirdeğini yedik diye ağlamıştı, kafasına bisküvi fırlatmıştım fakirin diye dalga geçecekler.
1758992072183.webp

Bunlara fazla takılmamak lazım. Çocuksun daha, 9.sınıf değil 5.sınıf hareketleri bunlar. Dersini çok iyi çalış, güzel paralar kazan sonra kalbin sıkışmadan çekirdek paylaşırsın. :')

Artı olarak ailemin durumu zaten iyi değil.
Bundan böyle malını en yakın arkadaşına bile verme o zaman. Annen baban binbir zorlukla sana harçlık veriyor, sen çantamda yer yok diye arkadaşına çekirdek emanet ediyorsun. Çantanda yer yoksa çekirdek alma.

Dostum maddi durumlarını bilmiyorum lakin bu durumun, arkadaşların arasında alay konusu olması kaçınılmaz. Olan olmuş ve bu durum, mental durumunu bir hayli etkilemiş. Geçmiş olsun, haklı/haksız tartışması yapmayacağım. Bu tür durumların yaşanmaması için kendileriyle iletişim kurmamayı denemelisin. Maddi zorluklar için de gerekirse yardımcı olabilirim. Kendine olan saygını arttır. Özgüvenli tavırlar takın :)

Olayda siz haklısınız ancak bir çekirdek için bu kadar olayı uzatmaya gerek yokmuş. Sizde olayı fazla üstelemişsiniz. Yerse yesinler ne olacak en kötü okul çıkışı kendine başka çekirdek alırsın. Ayrıca o "sözde arkadaşlar" ile bir daha takılmayın derim.

Yıllar boyunca hatırlanacaksın. Sınıftakiler 30 yaşına geldiklerinde bile xxx kişisi vardı, çekirdeğini yedik diye ağlamıştı, kafasına bisküvi fırlatmıştım fakirin diye dalga geçecekler.
Eki Görüntüle 188332

Bunlara fazla takılmamak lazım. Çocuksun daha, 9.sınıf değil 5.sınıf hareketleri bunlar. Dersini çok iyi çalış, güzel paralar kazan sonra kalbin sıkışmadan çekirdek paylaşırsın. :')

Bundan böyle malını en yakın arkadaşına bile verme o zaman. Annen baban binbir zorlukla sana harçlık veriyor, sen çantamda yer yok diye arkadaşına çekirdek emanet ediyorsun. Çantanda yer yoksa çekirdek alma.
Hocam ben çekirdeğin artacağını düşünmedim

Arkadaşlığını kesersin olur biter zaten sözünün ciddiye alınmadığı yerde durman sana bir fayda sağlamaz.
Hocam ben onlarla arkadaş değilim zaten artık. Zorbaladıklarından beri konuşmuyorum.

Eki Görüntüle 188332

Hocam dalgamı geçtiniz anlamadım ama sağ olun.

En iyisini yapıyorsun. Sırf ortamın olmayacak diye arkadaş kalma. İnsanları hayatından çıkarmayı bil.
Teşekkürler hocam.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim yardımlarınız için, önerileriniz için.:kırmızıkalp:

Dostum maddi durumlarını bilmiyorum lakin bu durumun, arkadaşların arasında alay konusu olması kaçınılmaz. Olan olmuş ve bu durum, mental durumunu bir hayli etkilemiş. Geçmiş olsun, haklı/haksız tartışması yapmayacağım. Bu tür durumların yaşanmaması için kendileriyle iletişim kurmamayı denemelisin. Maddi zorluklar için de gerekirse yardımcı olabilirim. Kendine olan saygını arttır. Özgüvenli tavırlar takın :)
Sağ olun hocam.

Yıllar boyunca hatırlanacaksın. Sınıftakiler 30 yaşına geldiklerinde bile XXX kişisi vardı, çekirdeğini yedik diye ağlamıştı, kafasına bisküvi fırlatmıştım fakirin diye dalga geçecekler.
Eki Görüntüle 188332

Bunlara fazla takılmamak lazım. Çocuksun daha, 9.sınıf değil 5.sınıf hareketleri bunlar. Dersini çok iyi çalış, güzel paralar kazan sonra kalbin sıkışmadan çekirdek paylaşırsın:')

Bundan böyle malını en yakın arkadaşına bile verme o zaman. Annen baban binbir zorlukla sana harçlık veriyor, sen çantamda yer yok diye arkadaşına çekirdek emanet ediyorsun. Çantan da yer yoksa çekirdek alma.

Okudum zaten. İki taraf da haksız.

Hocam okuduysanız olayın çekirdekle alakasız olduğunu söyledim.

Son düzenleme:
Kafana bisküvi fırlatılmasını savunamayacağım ama ömür boyu böyle ufak, milletin yediği iki lokma üzerinden olayları büyütmemeye çalış. Bu tarz basit tartışmalar her daim sosyal anlamda sana eksi yazar. En baştan kendi malına sahip çık, ya da o yesin ama siz yemeyin tavırlarına girme bence. Büyütülecek bir olay da değil, hiç takılmana ya da moralini bozmana gerek yok.

Kafana bisküvi fırlatılmasını savunamayacağım ama ömür boyu böyle ufak, milletin yediği iki lokma üzerinden olayları büyütmemeye çalış. Bu tarz basit tartışmalar her daim sosyal anlamda sana eksi yazar. En baştan kendi malına sahip çık, ya da o yesin ama siz yemeyin tavırlarına girme bence. Büyütülecek bir olay da değil, hiç takılmana ya da moralini bozmana gerek yok.

Hocam olay çekirdekte değil geçmişte benim arkamdan onca küfürler edip beni zorbalayıp benimle dalga geçip küstükten sonra da yüzsüz gibi hala bana gülmeleri ve rahatsız etmeleri sorun ben çekirdeği dert etmiyorum yesin istediği kadar ama sorun bu kadar zorbalıktan sonra bunları yapmaları.

Yoksa yerse yesin o haram olsun lafını sinirden söyledim.