Çocuk başka insanlarda aynısını yapıyordu ama diğerleri ses çıkarmıyordu.

Zaten şikayetçi olduk ailem müdür yardımcısı ile konuşacak pazartesi günü. Umarım adamakıllı bir ceza alır.

Tatlıya bağlamadık konuyu uzatacağız ailem pazartesi müdür yardımcısı ile görüşecek.

Diğer yaptığı kişileride ikna edip toplu şekilde şikayetçi olun. O zaman hiç kurtuluşu olmaz.

Hocam o kadar boks kursuna girmişsiniz. Yapabildiğiniz bunlar mı? Ben olsam çocuğu tost ettikten sonra teker teker bütün dolaplara kafasını geçiririm.

Hocam o kadar boks kursuna girmişsiniz. Yapabildiğiniz bunlar mı? Ben olsam çocuğu tost ettikten sonra teker teker bütün dolaplara kafasını geçiririm.
Hocam bize kurstada hocalarımız hep dışarda kavga etmeyin birisine öfke hâli ile kalp veya başka bölgesine sert darbeler indirip ağır yaralarsınız siz suçlu olursunuz oyüzden dışarda dövüşmeyin sadece koruyun kendinizi derlerdi eğer silah bıçak vb. Olursa tekme tokat girin aksi halde saldırmayın.

Okul herangibi ceza vermedi. (Kişinin okuldaki mdr yardımcıları ile tanışıklıkları olduğunu göz önüne alarak konuşuyorum art niyetli olmak istemem ama bence torpil var.) Sonuça bakılırsada madur edildim ve o elemanda elini kolunu sallaya sallaya gezmeye devam etti. (Okulun müdür yardımcısı değişti bu sene o yüzden ilahi adalet diyorum.) Bir kez daha güzel ülkemde torpilin faydasını izlemiş oldum ne diyeyim haram zıkkım olsun yedikleri paralar.

Okul herangibi ceza vermedi. (Kişinin okuldaki mdr yardımcıları ile tanışıklıkları olduğunu göz önüne alarak konuşuyorum art niyetli olmak istemem ama bence torpil var.) Sonuça bakılırsada madur edildim ve o elemanda elini kolunu sallaya sallaya gezmeye devam etti. (Okulun müdür yardımcısı değişti bu sene o yüzden ilahi adalet diyorum.) Bir kez daha güzel ülkemde torpilin faydasını izlemiş oldum ne diyeyim haram zıkkım olsun yedikleri paralar.
Sende büyük bir travma etkisi yaratmıştır bu, geçmiş olsun.

Kendini savunmayla en iyisini yapmış şöyle düşün o şu an haklı konumda ama tavizcinin (tacizci demek istiyorum) okul mdr yardımcılarıyla gerçekten ciddi bir tanışıklığı varsa ve l. Muhsin,
Çocuğu sağlam bir dövseydi onu suçlu yaparlardı en azından öyle bir şeye kalkmamış ve haklılığını korumuş. İyi akşamlar.

Son düzenleme: