alimerte1044
Üyecik
Arkadaşlar bugün okula gittim 5.derse kadar sorun yaşamadım. Ama öğleden sonraki dersin teneffüsünde sırama oturdum ondan sonra önümdeki ve arkamdaki kızlar top oynuyordu top bana geldi. Ondan sonra zil çaldı bahçede sıra olduk ve bunun erkek arkadaşları da benimle uğraşmaya çalıştı. Çantamdaki suyu alıp patlatıyormuş gibi yapıyorlardı. Notlarım onlardan çok daha iyi fakat onlarla ben hiç dalga geçiyor muyum. Beni de kendileri gibi geri zekalı sanıyorlar. Okuldan çıkarken de yine birileri su patlattılar benim ve diğer çıkmaya çalışanların da kafasına su geldi. Arkadaşlar bir de bunların çoğu aşırı tembel derste uyuyorlar öğretmenler tarafından çok şikayet aldılar ama hala nasıl rahatça yapabiliyorlar anlamıyorum. Mesela o topu bana atan kızı dışarıya attı fakat yine bunlar akıllanmıyorlar. Mesela hoca oturma düzeni için deneme yaptı 20 sorudan 18 doğru 2 yanlışım çıktı ne güzel derslerim de düzeliyor LGS'de güzel yapacağım diyorum, fakat okula stresle gidiyorum. O kadar stresle gidiyorum ki stresten karnım ağrıyor, midem bulanıyor. Sırf sabah okul var diye geceleri uyuyamıyorum. Ben ilkokulda çok sosyal bir çocuktum bunlar yüzünden içime kapandım. Tıraş olmama bile karıştılar. Bunlar bir grup oluşturmuş bana bulaşıyorlar benimle göz göze gelmeye çalışıyorlar derse odaklanmak yerine hep bana bakıyorlar. Mesela hoca bir erkeğe "şu kızı çağır" dediğinde sevgili durumuna çekiyorlar. Babamın tayininden dolayı İstanbul'dan buraya taşındık fakat keşke taşınmasaydık diyorum. Okul değiştirmeye de çalıştım fakat adresten dolayı almıyorlar. Hafta sonlarını saymazsak bunlardan kurtulmama sadece 25 gün kaldı fakat artık dayanamıyorum bıktım artık. Kusura bakmayın tekrar konu açtım fakat içimi dökmeden rahatlayamıyorum. Ayrıca bunlar yüzünden yalnız kalmamak için gerçek arkadaşım olmayan insanlarla takılmak zorunda kaldım bu 4 yıl boyunca. Teneffüslerde de aynı şekilde çok sıkılıyorum. Bana ne tavsiye önerirsiniz?
Son düzenleme: