Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Sevgili müdürümüz ve saz arkadaşları sınıfları 4 kere karmışlar
. Geçen seneki 5 arkadaş ile hep aynı dersleri seçtik sadece bir tanesi ile denk geldim. Ama bakalım neler olacak. Hayırlısı.
Not 10 tane şube var. 3 tanesi Türk düsünme tarihi, 7 tanesi temel dini bilgiler. Bir de ek olarak resim ve müzik seçtik.
Not 10 tane şube var. 3 tanesi Türk düsünme tarihi, 7 tanesi temel dini bilgiler. Bir de ek olarak resim ve müzik seçtik.
anomalynx
Başarılı
Benim EBA'da hala gözükmüyor siz nereden baktınız?Sevgili müdürümüz ve saz arkadaşları sınıfları 4 kere karmışlar. Geçen seneki 5 arkadaş ile hep aynı dersleri seçtik sadece bir tanesi ile denk geldim. Ama bakalım neler olacak. Hayırlısı.
35gvm78
Üstün
Benim EBA'da hala gözükmüyor siz nereden baktınız?
Benimki EBA'ya düşmüş. Ama siz e-Devlet'ten öğrenci belgesi çıkartıp bakabilirsiniz. Müdür girdi ise orada gözükür.
anomalynx
Başarılı
Öğrenci belgesini çıkarınca sadece şube gözüküyor ama ebada hala sınıfsızım.Benimki EBA'ya düşmüş. Ama siz e-Devlet'ten öğrenci belgesi çıkartıp bakabilirsiniz. Müdür girdi ise orada gözükür.
35gvm78
Üstün
Öğrenci belgesini çıkarınca sadece şube gözüküyor ama EBA'da hala sınıfsızım.
EBA'ya geç giriyorlar bazen. Benimki geçen sene 2 hafta sonra duzeltilmisti.
Hayır, ilk defa bu sene söylüyorum. Önceki senelerde de hayatımı çok kez değiştirip Türkiye birincilikleri, ikincilikleri kazandım. Umarım bu sene daha da iyi olacağım.
- Makaleler
- 1
İnşallah hocam. Mübarek cuma günü umarım sizde bir gün edebiyat öğretmeni olur ve öğrencilerinize ders verirsiniz.Bir gün edebiyat öğretmeni olarak gideceğim okula.
Şu an hem evden YKS hazırlanıyorum hem de bir işte çalışıyorum.
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllik kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-
-
-