Evet. Benim bulunduğum okul her yıl Erasmus için başvuru yapıyormuş ama gereksinimleri karşılamıyormuş. Fakat bu yıl Erasmus için bizim okul kabul edilmiş ve bir bütçe vermişler tam bilmemekle beraber galiba verilen bütçe 60000 dolar olması lazım ama emin değilim. Hocadan yanlış duymuş olabilirim.
Hangi okul? Koşarak 12. sınıf olarak kayıt olucam.

İspanya ve 1 ay? Hiç hiç hiç düşünme. 1 ay hiçbir şey. Hemen git. Hangi büyük şehir olursa olsun güzelce gezersin ve keyif yaparsın.

Sizin mesajınızı tam olarak görmemişim. Benim tek sorunum hedefim tıp olduğu için çok çalışıyorum. Fakat bu 1 ayın nasıl etkileyeceğini bilmiyorum. Ama etkilese bile eğer İspanya'ya gidersem bu ileride hep karşıma artı olarak çıkacak onu da biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin mesajınızı tam olarak görmemişim. Benim tek sorunum hedefim tıp olduğu için çok çalışıyorum. Fakat bu 1 ayın nasıl etkileyeceğini bilmiyorum. Ama etkilese bile eğer İspanya'ya gidersem bu ileride hep karşıma artı olarak çıkacak onu da biliyorum.
Hocam en kötü ihtimalle yeni ilişkiler kurarsınız.

Erasmus+ 1 hafta veya biraz daha uzun bir süre için gidiliyor. Belirli projeler var insan hakları gibi. Belirli bir hibe sağlanıyor öğrencilere verilmesi için bize kişi başı 1 hafta için 50 "elli" euro verilmişti. Anladık ki aslında bu miktarın daha da fazla olması lazımmış. Okul müdürünün saat koleksiyonunu görünce hibelerin nereye gittiğini anlamıştık.

Erasmus+ 1 hafta veya biraz daha uzun bir süre için gidiliyor. Belirli projeler var insan hakları gibi. Belirli bir hibe sağlanıyor öğrencilere verilmesi için bize kişi başı 1 hafta için 50 "elli" euro verilmişti. Anladık ki aslında bu miktarın daha da fazla olması lazımmış. Okul müdürünün saat koleksiyonunu görünce hibelerin nereye gittiğini anlamıştık.
Dava etseydiniz?

Çocuktuk ya kaç sene önceki olay. Geçenlerde ziyarete gittiğimde farklı bir olay öğrendim. Başka bir erasmus grubuna aynısı yapılmış ve kızlar biraz açık giyindikleri için devlet memuruna asla yakışmayacak sözler etmişler ve bunlar da avukata vereceklerini söylediklerinde "Elinizde kanıt yok devletin memuru varken sizin kazanma şansınız yok" demişler, falan filan işte çok uğraşmaya değmez.