Anakin Skywalker

Becerikli
Genelde tarihi, ideoloji okurdum fakat eskisi gibi okuyamıyorum, çok sıkılıyorum artık, o yüzden sürükleyici, etkisinden çıkamayacağım saracak bir şeyler okumak istiyorum. Korku, fantastik her tür olabilir, yeter ki okumayı bırakamayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hapishane ve kaçış temasını seviyorsan,

Genelde tarihi, ideoloji okurdum fakat eskisi gibi okuyamıyorum, çok sıkılıyorum artık, o yüzden sürükleyici, etkisinden çıkamayacağım saracak bir şeyler okumak istiyorum. Korku, fantastik her tür olabilir, yeter ki okumayı bırakamayayım.
Dune serisi ve Metro serisi. İthaki yayınlarının bilim kurgu kitapları hem basım hem de sürükleyicilik için gerçekten çok iyi sanki özenle seçiyorlarmış gibi…

Kan, ter ve pikseller bir bakmanı öneririm. Benim de kitaplardan uzaklaştığım bir dönemde elime geçti ve tekrar okuma alışkanlığı kazanmami sağladı. Kitap oyun şirketlerinin yaptığı ünlü oyunlarının ne süreçten geçtiği, yapımcı şirketle ne zorluklar yaşadığı, oyun içerisine daha sonra ne ekleyip ne çıkardıkları gibi detaylı bilgileri ele alıyor. Hele içerisinde oynadığın bir oyunun bölümü varsa ayrı bir içine çekiyor seni.

Dune serisi ve metro serisi. İthaki yayınlarının bilim kurgu kitapları hem basım hem de sürükleyicilik için gerçekten çok iyi sanki özenle seçiyorlarmış gibi…

Metro serisi gerçekten güzel mi hocam? Oyununu oynamıştım kitabını da okumak istiyorum şu an okuduğum kitap bitti bitecek.