Detaylar
Kim cevapladı?Tabii ki de canım Atam, Mustafa Kemal Atatürk. Böyle bir sorunun sorulması bile hata, böyle bir durumda Mustafa Kemal Atatürk'e oy vermeyip de diğer seçeneği seçenler kendini sorgulasın, hatta diğer seçenekleri seçen vatan haini falandır. Atamın yanında bunların yeri ne? Durmaları bile saçmalık diğer seçeneklerin.
İşte öyle bir durumda Atatürk değil de rte'ye oy verenler vatan hainidir.Tabii ki Atatürk'e verirdim. Şu anki Türkiye'de bu seçim yapılsa kazanan Atatürk değil RTE olurdu.
İşte öyle bir durumda Atatürk değil de RTE'ye oy verenler vatan hainidir.
Zaten Türkiye'nin yarısından fazlası "vatan haini" yani kendi yurdumuz da mülteci gibiyiz.
Çok doğru dediniz hocam maalesef öyle, zaten bana göre ak parti seçmenlerinin hepsi vatan haini çünkü halen bile terörist başını meclise çıkaracağız diyen hırsızlara destek verip üstüne hepsi eski fethullahçı hatta günümüzde bile öyleler gizliden.Zaten Türkiye'nin yarısından fazlası "vatan haini" yani kendi yurdumuz da mülteci gibiyiz.
gustavo
Üstün
Çok doğru dediniz hocam maalesef öyle, zaten bana göre ak parti seçmenlerinin hepsi vatan haini çünkü halen bile terörist başını meclise çıkaracağız diyen hırsızlara destek verip üstüne hepsi eski fethullahçı hatta günümüzde bile öyleler gizliden.
Son kısmı dile getirmek büyük cesaret.
Öyle hocam maalesef hepsi de cahil üstelik, dün aktrollün birisi geldi tercih meselesi falan dedi kendince, evet cahillik ve bir konu da bilgi sahibi olmamakta tercih.
- Makaleler
- 5
Bir arkadaşım Mustafa Kemal Atatürk hakkında "Allah'tan büyük adam" derdi hep. Ben Müslüman olduğum için öyle söyleyemiyorum ama büyük adam yani, tabii ki Atatürk