Olası bir Atatürkünde bulunduğu alternatif seçim senaryosunda kime oy verirsiniz?

• Atatürk

Oy: 52 88,1%
  • Mansur Yavaş

Oy: 0 0,0%
  • Özgür özel

• Sinan Oğan

• Doğu Perinçek

• Selahattin Demirtaş

Oy: 2 3,4%
  • Ekrem İmamoğlu

Oy: 1 1,7%
  • Murat Kurum

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 1 1,7%
  • Diğer(açıklayınız)

Oy: 3 5,1%

• Oy verenlerin toplamı
    59
Mustafa Kemal Ataturk GIF by TRT

Tabii ki de canım Atam, Mustafa Kemal Atatürk. Böyle bir sorunun sorulması bile hata, böyle bir durumda Mustafa Kemal Atatürk'e oy vermeyip de diğer seçeneği seçenler kendini sorgulasın, hatta diğer seçenekleri seçen vatan haini falandır. Atamın yanında bunların yeri ne? Durmaları bile saçmalık diğer seçeneklerin.

Mustafa Kemal Atatürk.gif

Tabii ki Atatürk'e verirdim. Şu anki Türkiye'de bu seçim yapılsa kazanan Atatürk değil RTE olurdu :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Türkiye'nin yarısından fazlası "vatan haini" yani kendi yurdumuz da mülteci gibiyiz.
Çok doğru dediniz hocam maalesef öyle, zaten bana göre ak parti seçmenlerinin hepsi vatan haini çünkü halen bile terörist başını meclise çıkaracağız diyen hırsızlara destek verip üstüne hepsi eski fethullahçı hatta günümüzde bile öyleler gizliden.

Çok doğru dediniz hocam maalesef öyle, zaten bana göre ak parti seçmenlerinin hepsi vatan haini çünkü halen bile terörist başını meclise çıkaracağız diyen hırsızlara destek verip üstüne hepsi eski fethullahçı hatta günümüzde bile öyleler gizliden.

Son kısmı dile getirmek büyük cesaret.